Stem op de volgende gratis DLC Armor voor Gears of War 4

Gratis nieuwe skins krijgen in een game is nooit verkeerd, al helemaal niet als je zelf inspraak kunt hebben op het design. In het geval van Gears of War 4 is dat nu mogelijk! Middels de Gears of War Art-actie krijgen gamers de kans om te bepalen hoe de volgende DLC er uit zal zien. Letterlijk.


In totaal zijn er tien designs om uit te kiezen. Saillant detail hierbij is dat elk van de unieke ontwerpen een fysieke beschildering van de iconische COG-bepantsering is, afkomstig van verschillende creatievelingen.

Je stem uitbrengen doe je middels de officiële wedstrijdpagina, door een post op Facebook en/of Twitter eraan te wijden, kunnen stemmers kans maken op extra prijzen. De vijf designs met de meeste stemmen over het verloop van de komende drie dagen, worden uiteindelijk gratis beschikbaar gesteld in de game.

De toekomstige, zelfgekozen DLC zal dus kosteloos zijn, maar is alleen beschikbaar voor gamers die nog voor het eind van het jaar de game kopen en spelen. Vanzelfsprekend geldt dit voor zowel de Xbox One-versie als port op Windows 10.

Zelf hebben we al een stem uitgebracht. Wij zijn immers ook niet vies van wat extra skins, in onze Gears of War 4 review bejubelden we nota bene de vele mogelijkheden tot customization. In welk design zie jij de COG-soldaten straks het liefst rondlopen?

 1.   
  Heccer's avatar

  (null)

 2.   
  mitchel1988's avatar

  Altijd leuk….

 3.   
  WoKingNL's avatar

  Als ze nou een normaal unlockables systeem hadden gemaakt in plaats van de shit die er nu is 😕

 4.   
  Tom's avatar

  Eens. De mogelijkheid en het aanbod van customization is fantastisch, maar de manier waarop het systeem je probeert te belonen en te laten craften, is wel toe aan wat verfijning. Het voelt bij lange na niet zo lekker als sommige andere verslavende shooters. Van mijn part mogen ze een voorbeeld nemen aan Overwatch.

 5.   
  KawaiiKoning's avatar

  haha die roze zijn wel cute :3 😆