LET OP: GamersNET heet voortaan gewoon ‘GamersNET’ op Twitch!


Haal die link uit je favorieten, ont-bookmark de hele pagina en verbrand de handige post-it die aan je monitor hangt! GamersNET heet niet langer ‘gamersnetnl’ op Twitch, maar voortaan gewoon ‘GamersNET’. Je vindt onze interactieve livestreams voortaan dus op Twitch.tv/GamersNET!

Met de hulp van de Nederlandse divisie van Twitch, werd het alsnog mogelijk om onze naam aan te passen, én het inmiddels drie jaar oude kanaal over te hevelen naar een nieuw stekje op de streamservice. Onze vele Highlights, tal van VOD’s en zelfs de behulpzame Nightbot zijn gewoon met ons mee verhuisd, dus geen zorgen: alles voelt vertrouwd als anders.

Mocht je toch nog terechtkomen op ons oude ‘gamersnetnl’-kanaal, vrees dan niet. Momenteel wordt er gewerkt aan een redirect, die je alsnog naar onze nieuwe pagina brengt.

Volg je de livestreams van GamersNET nog niet, dan is nu wellicht het juiste moment! We zijn minimaal vier keer per week LIVE met tal van verschillende games, gamers én onze vaste gaming podcast, GamersNET RADIO. Wil je dat alles interactief meemaken, dan ben je vanaf vandaag dus meer dan welkom op Twitch.tv/GamersNET!

 1.   
  PSPfreaky's avatar

  Veel beter!

 2.   
  Tom's avatar

  #netuniformiteit

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  wannuh radicale naamsverandering zeg 😀 hahaha

  Dat is toch gewoon REBELs hahahaha

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Boooooo! Dit zou nooit gebeurd zijn geweest als Harambe nog bij ons was. 😥

 5.   
  mheiden21's avatar

  Wel mooi dat er nu ook een gamersnet_old gebruiker is op Twitch, gok dat ze userid hetzelfde hebben gelaten voor gamersnetnl aangezien ik niets hoefde aan te passen bij auto broadcast.

 6.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Sjongejonge, moeten we dat ook weer gaan onthouden

 7.   
  Leukste's avatar

  Ik kom Harambe wreken schreef, "Sjongejonge, moeten we dat ook weer gaan onthouden"

  Je kan ook weer eens internet explorer opstarten en klikken op “JA” bij “Wilt u dit onthouden”. 😛

 8.   
  Tom's avatar

  Als het goed is, werkt de redirect nu ook. Mocht je dus per ongeluk nog steeds stranden op ‘GamersNETnl’, dan wordt je automatisch doorgestuurd naar het nieuwe ‘GamersNET’ op Twitch.