Nieuwe update Pokémon GO verschenen

Vandaag is er opnieuw een update verschenen voor Pokémon GO en wat aantal features betreft, is dit de grootste update die we in een tijdje hebben gezien. Zo worden de verwachte achievement-bonussen toegevoegd, waardoor het eenvoudiger wordt om een bepaald type Pokémon te vangen naarmate je meer van dat type vangt.

Ook het trainingssysteem voor Gyms wordt op de schop genomen. Spelers kunnen met de nieuwe update zes Pokémon gebruiken om hun eigen Gyms te trainen, in plaats van slechts één. Ook wordt de CP-waarde van de Pokémon in de Gym aangepast aan de kracht van je eigen Pokémon. Op die manier moet de game toegankelijker worden voor nieuwe spelers, die natuurlijk nog niet zulke sterke Pokémon hebben. Overigens blijft het vechtsysteem om Gyms te veroveren hetzelfde.

Daarnaast wordt het Incubator-scherm aangepast: dit updatet de gelopen afstand nu vanzelf, zodat je het scherm niet meer constant hoeft te sluiten en te openen. Zo kun je je dus volledig richten op je Pokémon-eieren. Ten slotte worden er verschillende bugs (bijvoorbeeld in de audio) verholpen en is de animatietijd van evoluties verminderd.

  1.   
    Grolschje's avatar

    De update is er nog niet, misschien later wel

  2.   
    Mandamo's avatar

    (null)

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Bij mij ook nog niet zal vanavond of morgen wel komen denk ik

  4.   
    PaNNa's avatar

    Is die hype nog niet over?? 🙂

  5.   
    Kamelot2's avatar

    Word dat nog steeds gespeeld?

  6.   
    Grolschje's avatar

    We wachten maar rustig af zoals gewoonlijk

  7.   
    Grolschje's avatar

    Nee, helaas de hype is bij mij nog niet over.
    Dat er veel afhaken, moet iedereen zelf weten.

  8.   
    xSparx's avatar

    Die gym update is wel fijn

  9.   
    Grolschje's avatar

    De update is er eindelijk