Milla Jovovich knalt erop los in nieuwe trailer Resident Evil: The Final Chapter

Januari wordt een mooie maand voor Resident Evil 7-fans. Niet alleen verschijnt dan het langverwachte zevende deel in de franchise, ook de conclusie van de filmserie draait vanaf januari in de bioscopen.

Zoals we gewend zijn van de Resident Evil-films, zit ook deze trailer weer boordevol explosies en spectaculaire actie. Er wordt echter ook gehint naar het verhaal. Zo lijkt het erop dat we eindelijk meer informatie krijgen over Alice’s achtergrond.

De volledige trailer, die dit weekend werd vrijgegeven ter ere van de New York Comic-Con, vind je hieronder.

 1.   
  mmx's avatar

  Heel mooi deze komt er zeker 🙂

 2.   
  PaNNa's avatar

  Ziet er wel vet uit

 3.   
  Tom's avatar

  Ik kijk deze films tegenwoordig nooit meer nuchter. Deel één was stiekem nog best okay, maar ook enorm ‘tacky’. Daarna ging het bergafwaarts, met nog een aantal aardige pieken (deel drie was wel netjes), maar gewoon heerlijk fout.

  Weet niet meer of het deel vijf of zeven-en-een-half was, maar die was gewoon lachwekkend slecht. Heerlijk om met maten belachelijk te maken onder het genot van wat alcoholische versnaperingen.

 4.   
  mmx's avatar

  Ik ben het met jou eens Tom de eerste was de beste film over de anderen maar te zwijgen .

 5.   
  WauWsy's avatar

  Ik von de eerste echt goed.. Die daarna kwamen ook. Alleen tot het 3d gedeelte erbij kwam leek ut ineens erg Matrix achtig..

 6.   
  MC TiM's avatar

  Dit wordt natuurlijk allesbehalve een goede film. Maar zoals uit eerdere reacties al blijkt, kan dit toch hoogst vermakelijke taferelen opleveren. Stiekem heb ik er dan ook best zin in.