Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Gears of War 4 | Video review

Het heeft even geduurd, maar de Gears-franchise streeft nu voort met Gears of War 4! Onze eigen COG-soldaat Tom schreef al een uitgebreide Gears of War 4 review, maar vertelt in deze video review tegenover Peter ook de pijlers van het nieuwe deel. Wat is er goed en wat schuurt er aan het vernieuwde Gears van The Coalition? Je ziet het hier!

 1.   
  Tom's avatar

  Correctie: The Coalition kwam voort uit Black Tusk Studios, niet People Can Fly. Wel zitten daar veel krachten die voorheen ook al aan de Gears-franchise gewerkt hebben.

 2.   
  matdriks's avatar

  Leuk review. Ik kijk al een tijdje uit naar deze game en ga hem volgende week halen.
  Die benchmark vind ik nu ook wel fijn met betrekking tot dat crossplay.
  Ook al is Fifa geen crossplay, zou ik die nooit halen op PC zonder benchmark gezien te hebben, die games waren altijd met minder features en nare bugs.
  Benchmark voegt wel meer toe aan de review, thanks daarvoor. ๐Ÿ˜€

 3.   
  ScorpionNL's avatar

  Zo veel zin in de game. Eerst maar even die campaign door knallen, voordat ik aan de MP begin.

 4.   
  mmx's avatar

  eens must voor je x-doos ๐Ÿ™‚ Geen robot rotzooi deze ga ik dus wel halen ๐Ÿ™‚

 5.   
  Tom's avatar

  Er zitten dus wel aardig wat robots in, zoals ook beschreven staat in de Gears of War 4 review. Persoonlijk denk ik dat zaken zoals de DeeBees en andere prominente veranderingen aan de klassieke Gears-formule kan gaan irriteren bij die-hard fans. Maar ben benieuwd wat jullie er straks van zeggen.

 6.   
  Noice!'s avatar

  Moet ik ‘m digitaal bestellen om die Play Anywhere versie te krijgen, of koppelt ie de game automatisch aan m’n account? Fysiek is fijn, maar Play Anywhere is beter.

  Deze ouwe Sony reus moet er toch aan geloven deze herfst merk ik, dat doen ze netjes met FH3 en GoW4. Het is dat wij PSVR krijgen, anders zat ik alleen maar achter m’n Xbox.

 7.   
  Tom's avatar

  Ik heb beide games destijds verzilverd op Xbox One, om er later achter te komen dat ook in de Windows Store “Nu kopen” vervangen is met “Downloaden/Installeren”. Weet niet of dat ook zo is met reguliere aankopen, maar in het geval van mijn digitale codes leken ze cross-platform aangeschaft te zijn op mijn account.