Vrouwenharnassen zijn onpraktisch in RPG’s | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Elke fan van RPG’s kent het fenomeen: waar mannelijke strijders een groots en sterk harnas krijgen, moeten de vrouwelijke krijgers het doel met een bikini van metaal. Met dezelfde beschermingswaarde, dat dan weer wel.

Hoewel het al vaak op de hak is genomen, cirkelde het onderstaande filmpje de afgelopen dagen over Facebook. Bekend probleem?


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Nieuwe Pirates-trailer!

Eet smakelijk!

  1.   
    RiiLaKuma's avatar

    Best armor. ๐Ÿ˜‰

  2.   
    CHILLOZZ's avatar

    sja moest ze maar voor de STAFF gaan daar had ze nog eens wat aan…

    ๐Ÿ˜†

  3.   
    Mattiees's avatar

    geniaal!

  4.   
    MikeGevers's avatar

    CHILLOZZ schreef, "sja moest ze maar voor de STAFF gaan daar had ze nog eens wat aan…
    ๐Ÿ˜† "

    Daar had ze waarschijnlijk meer bescherming van gekregen ๐Ÿ˜›