Onderwater DLC AquaDome voor Rocket League nu gratis beschikbaar

Ontwikkelaar Psyonix heeft laten weten dat de nieuwe DLC voor Rocket League, AquaDome, nu gratis beschikbaar is. De content brengt een nieuwe arena, toepasselijk AquaDome genaamd, met zich mee, samen met model redesigns van de voertuigen Hotshot en Road Hog, customization items, zeven nieuwe Trophies/Achievements en diverse in-game aanpassingen.

Daarnaast zijn er twee premium DLC Battle-Cars aan te schaffen, namelijk Proteus en Triton voor 1,99 euro per auto. En tot slot wordt de Champions Series III Crate toegevoegd, die met gekochte sleutels te openen zijn. Deze inkomsten gaan naar eSports waar Psyonix aan meewerkt.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  is toch een beetje appart om met auto’s onder water te rijden hahahaa.

  Ze blijven de game wel steeds mooi vernieuwen dat wel.

 2.   
  PaNNa's avatar

  Dat is wat deze game één van de toppers maakt in mijn ogen, ze blijven wel altijd afkomen met iets nieuws en kleine veranderingen. Wat ook tof is, is dat vele DLC gratis zijn.

 3.   
  Bosnegert's avatar

  Ziet er puik uit

 4.   
  Downzilla's avatar

  Hahaha ik hou van auto’s 8) 😉 😉

 5.   
  CHILLOZZ's avatar

  PaNNa schreef, "Dat is wat deze game één van de toppers maakt in mijn ogen, ze blijven wel altijd afkomen met iets nieuws en kleine veranderingen. Wat ook tof is, is dat vele DLC gratis zijn."

  vooral dat laatste is idd enorm fijn. De game was voor PS gebruikers ook nog eens gratis ook nog. Voor een gratis game hebben ze toch wel echt wat leuks uit gebracht. Heb me er toen al kostelijk mee vermaakt. En er een platinum trophie voor gehaald.
  Maar zag Laatst dat ze nu nog meer trophies hebben door de updates die ze gehad hebben. Wellicht leuk om dat binnekort maar weer eens te hervatten [Nadat ik tomb raider uit heb dan toch]