Minecraft-level van viereneenhalf jaar werk is aardig imposant | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Minecraft, het marihuana der games. Je wordt één met de natuur, het is bij vlagen heerlijk rustgevend, en voor je het weet, zijn er een aantal jaar van je leven kwijt.

Zo ook voor Redditor dancsa222, die beweert ruim viereneenhalf jaar lang bezig te zijn geweest met één Minecraft-wereld. Hij toont nu zijn bouwwerken middels een uitgebreid foto-album, maar ook onderstaande fly-over video.

Heeft deze man de afgelopen vier jaar van zijn leven verspild, of was dit het allemaal waard?


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De avonturen van Dan The Man

Eet smakelijk!

  1.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Vet gedaan, volgens mij zag ik ook een huis

  2.   
    bartofzo's avatar

    Vette map, maar de trailer is niet zo sterk. 😀