Disc van Infinite Warfare nodig om Modern Warfare Remastered te kunnen spelen

Met Call of Duty 4: Modern Warfare maakte ontwikkelaar Infinity Ward de franchise tot wat het nu is geworden en nog altijd kijken vele gamers met een goed gevoel terug naar deze shooter. De vreugde was dan ook groot toen uitgever Activision eerder dit jaar de langverwachte remaster van Modern Warfare uit de doeken deed.

De onthulling dat Modern Warfare Remastered (vooralsnog) enkel verkrijgbaar zal zijn door ook direct de nieuwste iteratie in de Call of Duty-franchise aan te schaffen, Infinite Warfare, kon echter op wat minder enthousiaste reacties rekenen. Voor eenieder die van plan was om Call of Duty: Infinite Warfare speciaal voor Modern Warfare aan te schaffen, is het geen optie om vervolgens de disc van Infinite Warfare weer door te verkopen om zo de betaalde prijs wat te drukken.

Hoewel Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered een downloadable game is, heeft Activision namelijk bekendgemaakt dat de disc van Infinite Warfare in je console moet zitten om Modern Warfare Remastered te kunnen spelen. Uiteraard is dit niet van toepassing als je de digitale variant van Infinite Warfare die Modern Warfare Remastered bevat aanschaft.

Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt op 4 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  MikeGevers's avatar

  Is het soms nog 2003? 🙄

 2.   
  Thijs.'s avatar

  en hoe zit dit met pc? wat nou als je hem koopt in de winkel maar alleen de code activeer

 3.   
  3333/3333's avatar

  MikeGeversNET schreef, "Is het soms nog 2003? 🙄 "

  Dit is heel normaal, gebeurde bij de vorige generatie consoles ook nog bij o.a. Medal of Honor: Frontline en Assassins Creed. Discs zijn vandaag de dag toch bijna niks meer dan een extra soortvan drm, grootste gedeelte van de data staat toch al op harde schijf omdat de leessnelheid anders te laag is.

  Thijs. schreef, "en hoe zit dit met pc? wat nou als je hem koopt in de winkel maar alleen de code activeer "

  Zelfde als je hem op Steam koopt, maar dan zonder refund optie.

 4.   
  mmx's avatar

  Dom ! De groeten met Cod dus .

 5.   
  PaNNa's avatar

  Screwed again

 6.   
  FireBallz's avatar

  Afzetters, van mij krijgen ze geen geld dit jaar. Ook al was ik eerst nog van plan om het te halen omdat de liefde voor MW1 real is, dit jaar sla ik over. Schandalig. Wat kan hun het nou schelen dat je het doorverkoopt?

 7.   
  PSPfreaky's avatar

  Hoe hopeloos kan je zijn?!

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  FireBallz schreef, "Afzetters, van mij krijgen ze geen geld dit jaar. Ook al was ik eerst nog van plan om het te halen omdat de liefde voor MW1 real is, dit jaar sla ik over. Schandalig. Wat kan hun het nou schelen dat je het doorverkoopt?"

  Misschien omdat ze er zelf geen ruk aan verdienen als mensen het spel 2dehands gaan kopen

 9.   
  HWSHHZ's avatar

  Laat ze alsjeblieft zo keihard falen met Infinite Warfare dat ze het de volgende keer tog egt anders doen, dit is duidelijk er voor bedoeld zodat mensen tog nog Infinite Warfare kopen, want het mag duidelijk zijn dat ze blijkbaar erg bang zijn dat ze gaan falen, anders doe je zoiets niet

 10.   
  gamerfriend01's avatar

  RIP COD

 11.   
  Papachico's avatar

  Activision weet dondersgoed dat mensen t toch wel kopen.. T probleem ligt niet bij activision met hun troep maar bij de mensen die t kopen.

 12.   
  mmx's avatar

  Als Activision zo slim was hadden ze die remake er gratis bij gegeven dan hadden ze waarschijnlijk meer Infinity verkocht !Maar nee hoor dat doen ze niet en iedereen baalt .