EA haalt zich woede Liverpool-fans op de hals

Gisteren werd FIFA 17 gelanceerd, en dat zorgde voor flinke rijen bij de gamewinkels door heel het land. Toch blijkt de release niet helemaal vlekkeloos te gaan. Niet dat er iets mis is met de software, maar eerder waren verschillende spelers al niet blij met hun virtuele evenbeeld. Rio Ferdinand vond zijn statistieken te laag, en Nederlander Timothu Fosu-Mensah zag zichzelf totaal niet in zijn speler.

Nu blijkt EA zich ook de woede van Liverpool-fans op de hals gehaald te hebben. Op Instagram kwam de Premier League met een plaatje voor de release van de game. Op de afbeelding is de cover te zien in de stijl van alle Engelse voetbalclubs. Alle? Nee, Liverpool ontbreekt op het plaatje, en alsof dat nog niet erg genoeg is staat aartsrivaal Everton er twee keer op..

Wat denk jij, zijn degenen achter de afbeelding heel erg fan van Everton, of is het een oprecht foutje?

  1.   
    D_Dog's avatar

    LOL!
    Naaien. 😛

  2.   
    rude1980's avatar

    whatever :-p

  3.   
    The_sith_lord's avatar

    #care 😀

  4.   
    FireBallz's avatar

    Wel lachen dat Rio zichzelf gewoon te laag gerate vindt, waar speelt Ferdinand ook alweer? QPR ofzo toch? Volgens mij zegt dat al genoeg. Het argument van Mensah vind ik wel terecht. Dat gevalletje van Everton vind ik wel apart, maar ik denk dat dat gewoon een foutje was.

  5.   
    Mattiees's avatar

    het blijft een spel hè, daar zitten altijd wel wat foutjes in.

  6.   
    MC TiM's avatar

    Mattiees schreef, "het blijft een spel hè, daar zitten altijd wel wat foutjes in."

    Dit heeft dus niks (nouja) met het spel te maken. Dit is marketing.

    Voor een bedrijf als EA is dit te slordig. Dit kan gewoon niet. Ik weet niet welke manager/supervisor verantwoordelijk was voor het reviewen voordat dit uitging, maar die heeft wel wat uit te leggen. Daarnaast kan je in één opslag zien dat Everton er 2x opstaat.

  7.   
    DB Ries's avatar

    Onvergeefelijk