Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Gears of War 4 – DirectX 12 Gridlock Multiplayer Map Flythrough

Gears of War 4 verschijnt dezer dagen natuurlijk ook op Windows 10, en dat betekent dat pc-gebruikers ook het een en ander mogen verwachten van deze Xbox-klassieker. In deze trailer vliegen we alvast door het iconische Gridlock, nu voor het eerst te bewonderen in DirectX 12-kwaliteit…

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Hmm is deze game het overwegen waard voor de pc? Waarom deze vraag kan ik wel even uitleggen.
  Ik ben niet de grootste GoW fan maar ik had pas geleden Forza Horizon 3 aangeschaft na heel wat gedoe. De problemen waren ontstaan doordat Microsoft problemen had met de gift cards voor de Windows store. Bestelling wel door hun ontvangen maar geen codes dus netjes gebeld en mijn geld terug gehad. Ik had later dus gewoon de Xbox live tegoed kaarten gebruikt (waarvan ik niet wist dat deze ook werkten bij de Windows store tot ik het had opgezocht)
  en dus kon ik alsnog Forza Horizon 3 halen. Nu kreeg ik vanmorgen alsnog de mail met de codes voor de gift cards en dus heb ik nu een 100 euro vrij te besteden in de Windows store.

  Zijn er nog andere goeie games bij jullie weten die ik kan aanschaffen in de Windows store?
  Ik hoor graag jullie suggesties voorbij komen. Zelf kom ik niet veel verder als de pre order voor GoW 4, Quantum Break of de uitbreidingspas die niet bij de ultimate edition van Forza Horizon 3 zit inbegrepen.

 2.   
  Tom's avatar

  Ik zou lekker voor Gears of War 4 gaan. Voor zover ik de multiplayer heb kunnen ervaren, is het weer als vanouds gruwelijk en snel. De campaign houd je zeker ook een aantal uurtjes bezig, zij het dat deze wel iets minder bekend oogt en voelt als de originele trilogie.

  Gears 4 is hoogstwaarschijnlijk een safe bet voor dat geld. Of je moet misschien willen wachten op iets als Sea of Thieves. Dat is dan weer een Microsoft-titel waar ik persoonlijk nog meer heil in zie.

  Quantum Break was op zich een fraai spel, maar heeft voorheen veel optimalisatieproblemen gekend en was nou niet bepaald het succes wat het had moeten zijn. Prima verhaal, maar dat hele hybride serie-game gebeuren kwam gewoon niet goed uit de verf.

 3.   
  sjaak19832015's avatar

  Tom schreef, "Ik zou lekker voor Gears of War 4 gaan. Voor zover ik de multiplayer heb kunnen ervaren, is het weer als vanouds gruwelijk en snel. De campaign houd je zeker ook een aantal uurtjes bezig, zij het dat deze wel iets minder bekend oogt en voelt als de originele trilogie.
  Gears 4 is hoogstwaarschijnlijk een safe bet voor dat geld. Of je moet misschien willen wachten op iets als Sea of Thieves. Dat is dan weer een Microsoft-titel waar ik persoonlijk nog meer heil in zie.
  Quantum Break was op zich een fraai spel, maar heeft voorheen veel optimalisatieproblemen gekend en was nou niet bepaald het succes wat het had moeten zijn. Prima verhaal, maar dat hele hybride serie-game gebeuren kwam gewoon niet goed uit de verf. "

  Ja die optimalisatie problemen van Microsoft zien we ook bij Forza Horizon 3 op de pc ook weer terug.
  ik draai die game nu op high en met 30 fps zolang er nog geen patch is. Ik heb zelf een i6700k, 16 GB DDR4 en een GTX970 dus daar zou het niet aan mogen liggen.

 4.   
  WoKingNL's avatar

  Tom Ik verwacht wel net zoals 10 jaar geleden met je gridlock te kunnen spelen he 😉