Aankomende Hearthstone patch nerft Yogg-Saron

In de 6.1.3 patch die Blizzard voor het spel Hearthstone gaat uitbrengen krijgt Yogg-Saron een nerf. De reden voor de nerf is dat Yogg-Saron oorspronkelijk ontworpen is als een kaart die niet al te serieus genomen moet worden. Yogg-Saron heeft de mogelijkheid om tournooien van hoog niveau te verpesten, dus daarom krijgt hij een nerf.


Yogg-Saron is een kaart die in de uitbreiding Whispers of the Old Gods toegevoegd is. Wanneer hij gespeeld wordt activeert voor elke spell die dit in een potje gespeeld is een volledig willekeurige spell. Dat kan dus voor enorme chaos zorgen. De aanpassing die Yogg-Saron krijgt is dat hij nu geen spells meer activeert als hij onderbroken wordt door bijvoorbeeld een silence of terug naar de hand gestuurd wordt. Blizzard geeft aan dat ze denken dat dit hun meest controversele nerf in de geschiedenis van Hearthstone is.

Yogg-Saron is niet de enige die een nerf krijgt in deze patch. De kaarten: Tuskarr Totemic, Call of the Wild en Execute krijgen ook een aanpassing. Tuskarr Totemic geeft nu alleen nog de vier standaard totems. Call of the Wild kost nu 9 mana om te spelen en Execute 2 mana.

 1.   
  Kardinalus's avatar

  Zijn nerfs die ik zelf als Yogg Hunter speler terecht vindt. Alle kaarten die generfd zijn waren aan de sterke kant. Moet wel zeggen dat Turkar totematic de basic 4 nog steeds oproept en niet de basic 2

 2.   
  RiiLaKuma's avatar

  Woops, weet niet waar ik die twee vandaan haalde.

 3.   
  Leukste's avatar

  Golden Yogg-Saron 100% Refund here I come. 🙄