Onthulling Beyond Good & Evil 2 mogelijk aanstaande

Beyond Good & Evil 2 is in ontwikkeling. Zoveel weten we al wel… sinds de Ubidays 2008. De afgelopen jaren is vaak gesproken over de nieuwe Beyond Good & Evil, waarbij het regelmatig twijfelachtig was of de game überhaupt nog in leven zou zijn. Nu, ruim acht jaar na de eerste teaser, lijkt het er dan toch echt op dat een formele onthulling aanstaande is…

Michel Ancel, maker van Beyond Good and Evil, heeft via Instagram een interessante afbeelding en tekst met de wereld gedeeld:

Somewhere in system 4 … – Thanks #ubisoft for making this possible !

Een foto die is geplaatst door Michel Ancel (@michelancel) op

Als we een beetje speculeren, lijkt het erop dat we een jonge Pey’j zien, de sidekick van protagonist Jade in het origineel. Misschien wordt deel 2 dan wel een prequel.

Ook het Twitter-account van Ubisoft France verwijst naar het Instagram-profiel van Michel Ancel. Normaal gesproken verwijst men niet zomaar naar het werk van anderen, dus er lijkt wel degelijk sprake van een connectie tussen Ubisoft en de ontwikkelaar.

Een eerder gerucht stelde overigens dat Nintendo voor de financiering van Beyond Good & Evil 2 heeft gezorgd, zodat de game speciaal voor de Nintendo NX ontwikkeld zou worden. Aangezien een formele onthulling van de NX in aantocht is, lijken steeds meer puzzelstukjes op hun plek te gaan vallen.

Het blijft nog even speculeren, maar de signalen zijn nu wel heel duidelijk. Beyond Good & Evil 2 lijkt er dan toch (eindelijk) aan te komen.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  2e aankondiging dan :), maar goed als het NX only is dan is deze gek er gek genoeg voor om alleen voor die game een NX te halen 😛

 2.   
  Namreffo's avatar

  Hier nog zo’n gek 😉

 3.   
  YdieresiS's avatar

  Zou het erg jammer vinden als het een NX only titel wordt.