Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Forza Horizon 3 | Video review

Na de alomvattend positieve Forza Horizon 3 review van Michiel, komen onze Daniël en Tom nu ook met de video review van de veelbelovende arcade-racer. Wat doet de game goed en waar schiet het toch de vangrail in? Het Brabo-Baard duo vertelt het je…

 1.   
  ScorpionNL's avatar

  Kan niet wachten om met de game aan de slag te gaan.

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  Ik heb even een vraag. Is dit de Xbox One versie of de pc versie waarvan jullie de gameplay lieten zien? Ik vraag dit omdat ik soms erg veel frame drops terug zie in deze video en ik hem misschien voor pc wil halen.

 3.   
  mrb80's avatar

  Ligt aan video, heb de game al gedownload (ultimate edition) en merk geen framedrops, heb wel een xbox one s

 4.   
  Tom's avatar

  De beelden bij de intro/outro zijn uit officiële trailers, verder is alle gameplay afkomstig van een (Day One) Xbox One. Hierbij moet ik wel vermelden dat sommige framedrops ook voort kunnen komen uit de opname zelf (Razer Ripsaw via Xsplit), aangezien ik in mijn eigen gameplay haast geen framedrops heb kunnen vinden. De gameplay draait vrij stabiel op een locked 30 frames per seconde, in menu’s en introotjes soms 60.

  Het begin of einde van een opname kan soms even haperen, maar soms lijkt het ook aan de compressie van ofwel de bewerkingssoftware of de videospeler te liggen.

 5.   
  sjaak19832015's avatar

  Tom schreef, "De beelden bij de intro/outro zijn uit officiële trailers, verder is alle gameplay afkomstig van een (Day One) Xbox One. Hierbij moet ik wel vermelden dat sommige framedrops ook voort kunnen komen uit de opname zelf (Razer Ripsaw via Xsplit), aangezien ik in mijn eigen gameplay haast geen framedrops heb kunnen vinden. De gameplay draait vrij stabiel op een locked 30 frames per seconde, in menu’s en introotjes soms 60.
  Het begin of einde van een opname kan soms even haperen, maar soms lijkt het ook aan de compressie van ofwel de bewerkingssoftware of de videospeler te liggen. "

  Weten jullie trouwens of de ultimate edition op de pc al werkt?
  Ook daar zou de early acces moeten gelden vanaf vandaag maar ik lees alleen teleurstellende berichten tot het downloaden of het kunnen spelen op windows 10.

 6.   
  Tom's avatar

  Bij mij crasht de Windows 10-versie ook nog immer. Opstarten en synchroniseren met mijn gegevens gaat prima, maar zodra het laden begint, sluit de game automatisch af.

  Mogelijk heeft Microsoft nog restricties op het daadwerkelijke spelen zitten, want downloaden en preloaden werkte eerder al naar behoren.

 7.   
  3333/3333's avatar

  Tom schreef, "
  Het begin of einde van een opname kan soms even haperen, maar soms lijkt het ook aan de compressie van ofwel de bewerkingssoftware of de videospeler te liggen. "

  Volgens mij wisten jullie dit al, maar jullie videospeler ondersteund maar 25 fps. Mede daardoor zien jullie video’s op YouTube er vaak beter uit dan op de site.

 8.   
  Tom's avatar

  Is inderdaad bekend. 25 of 24-zoveel frames per seconde. Meestal valt het echter mee met de stutter die daaruit voorkomt als je 30/60 fps gameplay inlaadt, maar hier zijn segmenten waar het duidelijker wordt.

  De volgende versie van GamersNET ondersteunt echter wel grotere/snellere/mooiere bestanden, volgens mij ook in retrospect. We gaan het zien…

  Mocht dat wachten overigens te lang duren: dezelfde video review staat nu ook op ons YouTube-kanaal.

 9.   
  sjaak19832015's avatar

  Tom schreef, "Is inderdaad bekend. 25 of 24-zoveel frames per seconde. Meestal valt het echter mee met de stutter die daaruit voorkomt als je 30/60 fps gameplay inlaadt, maar hier zijn segmenten waar het duidelijker wordt.
  De volgende versie van GamersNET ondersteunt echter wel grotere/snellere/mooiere bestanden, volgens mij ook in retrospect. We gaan het zien…
  Mocht dat wachten overigens te lang duren: dezelfde video review staat nu ook op ons YouTube-kanaal."

  Erg fijn dat jullie ook naar de trouwe bezoekers luisteren. Ik heb met niet nader te benoemen sites wel andere ervaringen.

 10.   
  Ryan2000's avatar

  Waren de forza games ook maar voor de ps4, deze zijn zo gaaf!

 11.   
  mrb80's avatar

  @Ryan2000, idd. Voor forza en gears of war heb ik (naast een ps4) een xbox gekocht. Geweldige games

 12.   
  MC TiM's avatar

  Wow, ik ben hier wel onder de indruk van de graphics.