Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Rocket League AquaDome Trailer

Met de AquaDome-update voor Rocket League brengt ontwikkelaar Psyonix een nieuwe, gratis standaardarena naar Rocket League. Dit strijdtoneel bevindt zich onderwater en wordt getoond in deze trailer. De AquaDome-update moet in oktober verschijnen.

 1.   
  Downzilla's avatar

  Als ze geen Bioshock easter egg hebben van dat je die stad in de verte ziet dan ben ik teleurgesteld.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  ze blijven toch ook wel met veel DLC’s komen voor deze game. mooi dat ze dit doen.

  game is ook wel leuk. voor zowel te spelen als ook naar te kijken. En om terug te komen met de stelling van de kijker van deze week. Dit is dan dus ook DE ideale game om met een potje bier en wat vrienden samen te spelen.

  IMO ook een van de beste combinaties in tijden. de voetbalspeler en de racegamer zijn nu mooi gecombineerd. wat voor beide partijen het spel leuk maakt.

  Ik ben totaal geen voetbal speler om als voorbeeld te noemen. Maar vind deze game dan toch wel weer echt leuk.

  [Feit dat je hem gratis kon downloaden (PS4) helpt daar ook wel aan mee ]

 3.   
  Downzilla's avatar

  Dit heeft niks weg van een voetbal of racegame, fifa of nfs of dirt games spelen totaal anders. De enige overeenkomst zijn de ballen en de auto’s.

 4.   
  vistaberg's avatar

  Speelt lekker voor gevorderden maar ook de newbies kunnen er rustig in komen kwa door de matching. Daarnaast is een spelletje ook lekker kort. Nieuwe toevoeging rumble maakt het ook nog leuker voor de minder goede spelers, omdat je die power ups krijgt. Kortom lekker spelletje om kort of lang te spelen.