Gesloten alpha For Honor groot succes

De gesloten alpha van For Honor is een groot succes gebleken afgelopen weekend. Volgens Ubisoft hebben honderdduizenden spelers de besloten test gespeeld. Gemiddeld brachten spelers 4 uur en 38 minuten door in de game.

Dagelijks nam de gemiddelde speeltijd toe, gedurende de looptijd van de alpha. Meer dan een derde van alle spelers heeft drie of meer dagen gespeeld, van de vier dagen dat de besloten alpha beschikbaar was. Ook op Twitch was For Honor behoorlijk populair.

Voor de liefhebbers van statistieken: 5,8 miljoen executies zijn uitgevoerd en 89,6 miljoen strijders zijn verslagen. Dat zijn zo’n 259 zeges en 16 executies per seconde!

For Honor verschijnt 14 februari 2017 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een ideaal cadeau voor Valentijnsdag, toch?

  1.   
    Kamelot2's avatar

    Ik vond de game erg vet maar helaas kon ik niet in het combat systeem mijn weg in vinden. dus zal deze dan ook niet gaan aanschaffen. Voor de rest een geweldig spel goed neer gezet en heel mooi.

  2.   
    Batman360x's avatar

    Velen hebben het nog altijd niet begrepen om in ‘groep’ te spelen …
    Goeie game, benieuwd naar de ‘afgewerkte’ versie

  3.   
    Mallorn's avatar

    Oh crap. Helemaal vergeten. Ik had wel toegang……

  4.   
    gamerfriend01's avatar

    Vechtsysteem vond ik toch niet zo lekker spelen als verwacht, maar misschien lag dit aan mij

  5.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik weet niet precies wat er is gebeurd maar ik kreeg de mail met toegang tot de alpha pas om 12 uur in de nacht op zondag. Precies 2 uur voordat de alpha zou aflopen….