GTA Online krijgt binnenkort Bikers DLC

Rockstar heeft middels een persbericht laten weten dat GTA Online binnenkort Bikers DLC krijgt. Het is volgens het bedrijf opnieuw een grote update waarin je jouw eigen Motor Club kunt starten en leiden tot acht spelers. De content biedt daarnaast nieuwe rollen binnen de online wereld van Grand Theft Auto 5, waaronder club president en prospect.

De Bikers DLC bevat tevens nieuwe competitieve en co-op modi, inclusief nieuwe motoren, een eigen MC Clubhouse met custom Biker mechanic, en locaties voor je malafide onderneming. Dat is nog niet alles, want we kunnen ook onder andere nieuwe wapens, stijlen en tatoeages verwachten.

Beyond a range of opportunities to climb the ranks within a gang and build lucrative businesses as a formidable MC, Bikers also includes a selection of appropriately-themed new modes for bikers of all kinds, along with new weapons, styles, tattoos and features to make this a huge addition to the world of GTA Online.
Je kunt flink geld verdienen met je Motor Club door missies te spelen, evenals opdrachten aan te nemen van vehicle based business ventures, maar pas op voor andere bendes die jullie het leven zuur willen maken.

Een releasedatum voor de DLC is nog niet gegeven. Bekijk hieronder de eerste screenshots.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Mattiees's avatar

  leuke toevoeging, hoort eigenlijk ook wel bij gta zo’n motorclubje

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Had toch liever een single player DLC gezien, misschien een vervolg op the lost and damned van GTA 4. Ben inmiddels wel uitgekeken op GTA Online.

 3.   
  Sixty's avatar

  dat wordt binnenkort weer flink spelen dan

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  dit wist ik al een hele tijd 😀

  deze update zou naar geruchten eigenlijk al morgen online komen [de 20e]
  maar dat is nu dus nog ff uitgesteld.

  Ik als echte motor fanaat in hart en nieren en echte GTA fanboy kijk hier echt naar uit.

  wij hadden al een motor club. ik ben de leider van de crew Motor-forum NL.
  Maar nu kun je dus daadwerkelijk ook wat doen met je clubje.

  maar goed dat ik weer bijna 4 miljoen bij elkaar gespaard heb. Die zal ik had nodig hebben bij deze update.

  p.s. er is nu [t/m donderdag a.s.] nog een dubbel $$ en RP regeling voor een paar missies en alle parachute activiteiten. Dus mocht je blut zijn profiteer ervan zou ik zeggen.

  MRbossFTW heeft 9/10 keer wel gelijk met of GTA/Rockstar met wat nieuws gaat komen. Hij melde ook al veeeeeel eerder dat deze update zou komen.

 5.   
  CHILLOZZ's avatar

  Ik kom Harambe wreken schreef, "Had toch liever een single player DLC gezien, misschien een vervolg op the lost and damned van GTA 4. Ben inmiddels wel uitgekeken op GTA Online."

  wie speelt er nu nog de Sp. daar zit geen mens meer op te wachten joh. iedereen is te vinden in online.
  Ja de PC boys waarschijnlijk niet die kunnen mods installeren dat is dan ook meteen de enigste reden waarom zei in SP rond spelen. je ziet ze dan ook geen een missie meer doen maar puur en alleen gebruik maken van mods.

 6.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  CHILLOZZ schreef, "

  ”Ik kom Harambe wreken” schreef, "Had toch liever een single player DLC gezien, misschien een vervolg op the lost and damned van GTA 4. Ben inmiddels wel uitgekeken op GTA Online."

  wie speelt er nu nog de Sp. daar zit geen mens meer op te wachten joh. iedereen is te vinden in online.
  Ja de PC boys waarschijnlijk niet die kunnen mods installeren dat is dan ook meteen de enigste reden waarom zei in SP rond spelen. je ziet ze dan ook geen een missie meer doen maar puur en alleen gebruik maken van mods.
  "

  Daarom wil ik zo graag een goede singleplayer DLC. Op de mods na hebben we nu idd weinig reden meer om de singleplayer te spelen.

 7.   
  MC TiM's avatar

  Ik kom Harambe wreken schreef, "

  ”CHILLOZZ” schreef, "[quote=”Ik kom Harambe wreken”].."

  wie speelt er nu nog de Sp. daar zit geen mens meer op te wachten joh. iedereen is te vinden in online.
  Ja de PC boys waarschijnlijk niet die kunnen mods installeren dat is dan ook meteen de enigste reden waarom zei in SP rond spelen. je ziet ze dan ook geen een missie meer doen maar puur en alleen gebruik maken van mods.
  "

  Daarom wil ik zo graag een goede singleplayer DLC. Op de mods na hebben we nu idd weinig reden meer om de singleplayer te spelen.[/quote]

  Hoewel ik jouw punt heel goed begrijp (het is stiekem toch het leukste om zelf de grootste bad boy te zijn in GTA V ipv die eer te delen – oke Trevor, Michael en Franklin), maar vind ik het toch wel heel noemenswaardig dat ze gratis updates blijven uitbrengen. Voor SP content zal waarschijnlijk de knip getrokken moeten worden. Ik ken heel wat andere ontwikkelaars die daar anders over zouden denken 😉 .

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  MC TiM schreef, "

  ”Ik kom Harambe wreken” schreef, "[quote=”CHILLOZZ”].."

  Daarom wil ik zo graag een goede singleplayer DLC. Op de mods na hebben we nu idd weinig reden meer om de singleplayer te spelen."

  Hoewel ik jouw punt heel goed begrijp (het is stiekem toch het leukste om zelf de grootste bad boy te zijn in GTA V ipv die eer te delen – oke Trevor, Michael en Franklin), maar vind ik het toch wel heel noemenswaardig dat ze gratis updates blijven uitbrengen. Voor SP content zal waarschijnlijk de knip getrokken moeten worden. Ik ken heel wat andere ontwikkelaars die daar anders over zouden denken 😉 .[/quote]
  Dat het gratis is maakt weinig uit als ik er simpelweg niks aan vind. Ik begin er ook een beetje moe van te worden dat er met elke update steeds weer duurdere voertuigen/huizen bij komen en er altijd weer een auto of iets bij zit die sneller is dan de rest (zal vast niks met die Shark cards te maken hebben). Ik zou er totaal geen probleem mee hebben om te betalen voor een leuke singleplayer DLC. Ik koop ook liever een sixpackje Dommelsch die ik in de koelkast kan leggen dan dat ik gratis een glas dood bier op kamertemperatuur krijg.

 9.   
  Moodey's avatar

  Hah, vindt t wel grappig dat je verschillende organisatie soorten krijgt binnen gta online. Zoo jammer dat het grinden voor geld om überhaupt iets te kunnen doen zo geestdodend is.

 10.   
  CHILLOZZ's avatar

  kwa gratis….

  sja valt veeeeeel over te melden. vrijwel geen een andere game brengt zoveel gratis update’s uit.
  Als je al die update gaat tellen en daar de sttandaard DLC prijs voor telt heb je stiekem heel wat geld. Dat zou je dus aan shark card kunnen uitgeven.

  Maar ik zou dan opzich liever hebben dat je een beetje per update moet betalen en dat dan de spullen goedkoper zijn.
  de auto’s en eigenlijk alles word idd steeds duurder. je bent al zowat een miljoen kwijt voor alleen het pimpen van 1 auto…

  mja NIEMAND verplicht je om sharkcards te kopen. Je kunt er veeeeel aan doen om aan geld te komen.
  missies. missies grinden races schieten en al die andere dingen dan kun je nog allemaal die freeroom acitiviteiten doen. CEO opdrachten kun je doen VIP opdrachten kun je doen. Dan kun je nog random auto’s verkopen. Baller 9K. waard

  Dus er zijn best wel wat mogelijkheden om aan geld te komen….

  Er ging vanneweek weer wat moois ten ronde.
  Er word over rockstar het volgende gezegt:

  Ze doen periodes met Dubbel $$ en RP. Zodat mensen die activiteiten gaan grinden. Vaak doen ze dan op bepaalde auto’s of sites een percentage korting aan. Zodat je geneigd bent die spullen te kopen. En vervolgens heb je al je geld uitgegeven en dan komen de nieuwe dingen eraan. Wat gaan mensen dan doen…. Juist Sharkcards kopen omdat men meteen het nieuwste van het nieuwste willen.
  Dat zou een slimme denkwijze zijn van Rockstar.

  Zo is momenteel alles 50% korting op die leger site. Daar kun je stiekem heel wat miljoenen mee besparen. alleen al op de straaljager die hydra bespaar je 1,5 miljoen.

  Dus mensen gaan dat kopen, Je kunt deze voertuigen ook niet verkopen voor geld. En nu kondigen ze dus aan dat de bikers dlc komt. mensen zijn dan blut….

  MR.bossFTW heeft altijd veel/snel nieuwtjes over GTA en die kloppen vrijwel altijd

 11.   
  ZoDexNL's avatar

  Rara wie gta weer uit ze libary gaat plukken? Ik natuurlijk!

 12.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  mja NIEMAND verplicht je om sharkcards te kopen. Je kunt er veeeeel aan doen om aan geld te komen. missies. missies grinden races schieten en al die andere dingen dan kun je nog allemaal die freeroom acitiviteiten doen. CEO opdrachten kun je doen VIP opdrachten kun je doen. Dan kun je nog random auto’s verkopen. Baller 9K. waard

  Het punt is dat ik daar dus klaar mee ben. Ik speel GTA 5 al sinds de eerst dag dat ie uitkwam op de 360 en ps3. Ik heb geen zin meer om dezelfde missies 100 keer over te doen om bijv. de nieuwste supercar te kunnen kopen die bij de volgende update toch weer wordt vervangen door een die nog sneller en nog duurder is. En zo gaat het bij zowat iedere update, alles wordt steeds maar duurder en het grinden voor geld wordt steeds maar saaier. Geen wonder dat mensen dan shark cards gaan kopen. Heel leuk voor Rockstar maar wat minder leuk voor de speler.

 13.   
  MC TiM's avatar

  Ik kom Harambe wreken schreef, "

  ”MC TiM” schreef, "[quote=”Ik kom Harambe wreken”].."

  Hoewel ik jouw punt heel goed begrijp (het is stiekem toch het leukste om zelf de grootste bad boy te zijn in GTA V ipv die eer te delen – oke Trevor, Michael en Franklin), maar vind ik het toch wel heel noemenswaardig dat ze gratis updates blijven uitbrengen. Voor SP content zal waarschijnlijk de knip getrokken moeten worden. Ik ken heel wat andere ontwikkelaars die daar anders over zouden denken 😉 ."

  Dat het gratis is maakt weinig uit als ik er simpelweg niks aan vind. Ik begin er ook een beetje moe van te worden dat er met elke update steeds weer duurdere voertuigen/huizen bij komen en er altijd weer een auto of iets bij zit die sneller is dan de rest (zal vast niks met die Shark cards te maken hebben). Ik zou er totaal geen probleem mee hebben om te betalen voor een leuke singleplayer DLC. Ik koop ook liever een sixpackje Dommelsch die ik in de koelkast kan leggen dan dat ik gratis een glas dood bier op kamertemperatuur krijg.[/quote]

  Eens. Ik moet ook zeggen dat ik aan het hele GTA online niet zoveel vind. Doe mij ook maar zo een betaald sixpackje bier dan.

 14.   
  420blazeit's avatar

  Nice!

 15.   
  CHILLOZZ's avatar

  Ik kom Harambe wreken schreef, "

  mja NIEMAND verplicht je om sharkcards te kopen. Je kunt er veeeeel aan doen om aan geld te komen. missies. missies grinden races schieten en al die andere dingen dan kun je nog allemaal die freeroom acitiviteiten doen. CEO opdrachten kun je doen VIP opdrachten kun je doen. Dan kun je nog random auto’s verkopen. Baller 9K. waard"

  Het punt is dat ik daar dus klaar mee ben. Ik speel GTA 5 al sinds de eerst dag dat ie uitkwam op de 360 en ps3. Ik heb geen zin meer om dezelfde missies 100 keer over te doen om bijv. de nieuwste supercar te kunnen kopen die bij de volgende update toch weer wordt vervangen door een die nog sneller en nog duurder is. En zo gaat het bij zowat iedere update, alles wordt steeds maar duurder en het grinden voor geld wordt steeds maar saaier. Geen wonder dat mensen dan shark cards gaan kopen. Heel leuk voor Rockstar maar wat minder leuk voor de speler.

  sja voor de mensen zoals jij dus die uitgekeken zijn op de missies en dergelijke daarvoor zijn dus de sharkcards. Dan kan je toch die spullen kopen.

  Zo kan een ontwikkelaar het ook nooit goed doen, Geven ze 2 mogelijkheden en is het nog niet goed.
  Je kunt het ook zo hebben als COD het doet. dat je voor kratjes moet betalen en dan vervolgens 80.000 keer hetzelfde zooi krijgt. nu koop je dus gewoon geld waarmee je kunt kopen wat je zelf ook daadwerkelijk wilt.

  Die zogenaamde microtransacties kom je toch niet meer onderuit ze ruiken daar gratis geld in. Dus dat zal je alleen maar meer gaan zien.
  [p.s. iets van 70 euro ofzo is IMO ook geen MICRO meer, Maar dat is dan weer een ander punt]

  De echte GTA fanboys [Waarvan ik dus een echte ben wat ik wel kan zeggen denk ik met een LEGIT level 402 nu] spelen nog altijd wel met plezier.
  RACES blijven maar met de dag nieuwe bij komen. Dus eindeloos nieuwe mappen.
  ben je daarop uitgekeken wissel je t gewoon af met wat missies of deathmatches.
  of in freemode lopen gallen en knallen ook leuk.

  GTA heeft anzich alles wat je maar wilt hebben. je kunt zoveel verschillende dingen doen. En dat is ook DE kracht van GTA.

 16.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  CHILLOZZ schreef, "

  ”Ik kom Harambe wreken” schreef, "

  .."

  Het punt is dat ik daar dus klaar mee ben. Ik speel GTA 5 al sinds de eerst dag dat ie uitkwam op de 360 en ps3. Ik heb geen zin meer om dezelfde missies 100 keer over te doen om bijv. de nieuwste supercar te kunnen kopen die bij de volgende update toch weer wordt vervangen door een die nog sneller en nog duurder is. En zo gaat het bij zowat iedere update, alles wordt steeds maar duurder en het grinden voor geld wordt steeds maar saaier. Geen wonder dat mensen dan shark cards gaan kopen. Heel leuk voor Rockstar maar wat minder leuk voor de speler."

  sja voor de mensen zoals jij dus die uitgekeken zijn op de missies en dergelijke daarvoor zijn dus de sharkcards. Dan kan je toch die spullen kopen.
  Zo kan een ontwikkelaar het ook nooit goed doen, Geven ze 2 mogelijkheden en is het nog niet goed.
  Je kunt het ook zo hebben als COD het doet. dat je voor kratjes moet betalen en dan vervolgens 80.000 keer hetzelfde zooi krijgt. nu koop je dus gewoon geld waarmee je kunt kopen wat je zelf ook daadwerkelijk wilt.
  Die zogenaamde microtransacties kom je toch niet meer onderuit ze ruiken daar gratis geld in. Dus dat zal je alleen maar meer gaan zien.
  [p.s. iets van 70 euro ofzo is IMO ook geen MICRO meer, Maar dat is dan weer een ander punt]
  De echte GTA fanboys [Waarvan ik dus een echte ben wat ik wel kan zeggen denk ik met een LEGIT level 402 nu] spelen nog altijd wel met plezier.
  RACES blijven maar met de dag nieuwe bij komen. Dus eindeloos nieuwe mappen.
  ben je daarop uitgekeken wissel je t gewoon af met wat missies of deathmatches.
  of in freemode lopen gallen en knallen ook leuk.
  GTA heeft anzich alles wat je maar wilt hebben. je kunt zoveel verschillende dingen doen. En dat is ook DE kracht van GTA.

  Ik denk dat GTA Online na bijna 3 jaar zijn magie wel verloren heeft. Dat het nu steeds duidelijker wordt dat ze shark cards proberen te verkopen door alles in het spel steeds duurder te maken is voor mij alleen maar meer reden om het niet te spelen. Ik zie ze liever met compleet nieuwe betaalde content komen (misschien met een extra stad/eiland waar veel over gepraat werd toen de game werd aangekondigd maar waar je nu geen hond meer over hoort) dan dat ze steeds maar met (voor het grootste deel) hele matige updates komen waar je niks negatiefs over mag zeggen omdat ze gratis zijn.

 17.   
  CHILLOZZ's avatar

  sja dr zijn mensen die er wel tevreden mee zijn. waaronder ik dus ook val.
  Beter dat ze dan maar met dit soort nieuwe dingen komen dan met helemaal niets.

  Het geeft je een doel om ergens voor te sparen. Als je alles maar kunt kopen wat je wilt is de lol er namelijk nog sneller af. Dit heb ik wel gemerkt bij de PS3. daar waren op een gegeven moment ook hackers die je zomaar geld gaven.
  nou dan heb je paar miljoen kun je alles kopen maar dan word het juist nog saaier omdat je dan geen doel meer voor ogen hebt. Je gaat dan echt alleen maar gallen in de freeroom. dan verveeld de game vele malen sneller dan dat je gewoon normaal moet spelen voor je geld. Ik ben dan ook blij dat er bij de PS4 geen hackers meer zijn.

  Werk maar voor je shit 😀

  nogmaals als je niet de tijd erin wilt steken om het legit bij elkaar te verdienen is er dus de mogelijkheid om een shark card te kopen. niemand dwingt je. Maar wellicht moet je je dan wel afvragen of je de game nog wel leuk vind 😉

  ik ben van mening van niet dan namelijk. En dan ga je dus geld uitgeven aan iets wat je op voorhand eigenlijk al niet leuk vind. Dan valt het altijd alleen maar nog meer tegen