Splosion Man onverwacht gratis voor Xbox Live Gold-leden

De Xbox 360-game Splosion Man is momenteel gratis te downloaden voor Xbox Live Gold-leden. Het spel is als extraatje toegevoegd aan het Games with Gold-assortiment, zelfs al had Microsoft dit niet van tevoren onthuld.

Naast Splosion Man zijn ook Mirror’s Edge en Assassin’s Creed Chronicles China sinds dit weekend kosteloos te downloaden voor Gold-leden. Zowel Mirror’s Edge als Splosion Man is backwards compatible, dus je kunt deze games tevens spelen op de Xbox One.

Meer Splosion Man

16/3/2010Splosion Man 9
 1.   
  Tom's avatar

  Damn, deze game. Brings back memories…

 2.   
  gamedude0896's avatar

  Ik kan geen van deze games downloaden omdat de xbox om een ‘geldig betaalmiddel’ vraagt en dat kan vervolgens alleen een creditcard zijn…

 3.   
  Nuffsaid's avatar

  Same.. Ik geef mickeysoft geen punten voor die truc..

 4.   
  ScorpionNL's avatar

  ”gamedude0896″ schreef, "Ik kan geen van deze games downloaden omdat de xbox om een ‘geldig betaalmiddel’ vraagt en dat kan vervolgens alleen een creditcard zijn…"

  Als je nog in het bezit bent van een Xbox 360, kun je hem daar wel gewoon downloaden. Vervolgens druk je op download annuleren en zodra je je X1 opstart staat de game gewoon bij je klaar om te installeren lijst. Anders heb je volgens mij ter controle inderdaad gewoon een paypal of creditcard account nodig.

 5.   
  mheiden21's avatar

  gamedude0896″]Ik kan geen van deze games downloaden omdat de xbox om een ‘geldig betaalmiddel’ vraagt en dat kan vervolgens alleen een creditcard zijn…[/quote]
  [quote=”Nuffsaid schreef, "Same.. Ik geef mickeysoft geen punten voor die truc.. "

  Zoals te vinden op http://support.xbox.com/nl-NL/billing/payment-and-purchases/troubleshoot-xbox%20360-marketplace-purchasing
  Ik word gevraagd een betalingsoptie toe te voegen om de aankoop te voltooien, maar ik probeer een gratis game te downloaden.
  Dit foutbericht betekent dat er geen betalingsoptie in uw Microsoft-account staat. U moet een betalingsmethode in uw Microsoft-account hebben om gratis content van de Xbox 360 Marketplace te downloaden. Meld u aan bij uw Microsoft-account, selecteer Betalingsoptie toevoegen en volg de instructies om een betalingsoptie toe te voegen.
  Als u geen betalingsoptie wilt toevoegen, kunt u de content downloaden via uw Xbox 360-console.

  En voor extra informatie m.b.t. de betalingsopties http://support.xbox.com/nl-NL/billing/payment-and-purchases/manage-payment-options-on-xbox-360

  OT: Toffe game, niet erg dat ie gratis is ^_^