BioShock: The Collection bevat alle bugs uit origineel (and then some)

Deze week verscheen de BioShock-trilogie in geremasterde vorm. Helaas voor pc-bezitters blijkt dat 2K Games de bugs uit het origineel doodleuk mee heeft geremasterd en dat zorgt voor veel problemen.

Verschillende pc-gamers laten via Reddit weten dat de pc-versie van BioShock: The Collection geplaagd wordt door bugs. De fouten uit de originele pc-games keren terug en er zijn zelfs enkele nieuwe bugs in de spellen geslopen.

De website Rock, Paper, Shotgun heeft alle problemen op een rijtje gezet. Onder de bugs bevinden zich audioproblemen, schokkerige muisbesturing en een gebrek aan 5.1 surround-geluid. Sommige zijn gelukkig handmatig op te lossen, zoals Rock, Paper, Shotgun beschrijft in zijn artikel.

Pc-gamers laten hun onvrede luidkeels horen, want de helft van alle reviews op Steam is negatief. 2K heeft nog niet gereageerd op alle ophef.

  1.   
    H4RDSTYLE's avatar

    klassieke voorbeeld van lui snel willen cashen.

  2.   
    MaTriXX's avatar

    Boeie, speel hem toch op de X1 :).

  3.   
    MC TiM's avatar

    Dat er nog een bug in zit oke, maar dat de bugs er niet uit zijn gehaald (of ook geen poging ondernomen lijkt) voor games die al weer wat jaren uit zijn, dat is echt niet oke. Dat is toch wel het minste wat je mag verwachten. Jammer. Ach, ik pak de originelen wel anders.

  4.   
    jeck's avatar

    was bioshock 1 aan het spelen , redelijk ver in het spel , aantal keer een savegame aan gemaakt , spel loopt vast , opnieuw opgestart , al de savegames weg

  5.   
    Kaiszer's avatar

    Jammer, want de eerste twee titels verdienen beter.

  6.   
    Flapjack's avatar

    onder het mom van ‘nostalgie’.

  7.   
    PaNNa's avatar

    Zal dan wel mijn andere delen spelen als ik er nog eens zin in heb. Die bevatten ‘beetje’ minder bugs, ik betaal niet graag extra voor iets wat ik al heb of voor wat extra bugs.

  8.   
    mmx's avatar

    Leuk hoor dezelfde “nostalgische bugs “ze moeten zich schamen 😡