Welke voetbalgame haal jij dit jaar in huis? | Poll

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke maand geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van vorige keer, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

Met de enorme hype van Pokémon GO, wilden wij natuurlijk graag weten hoeveel GamersNET-bezoekers ook met liefde een blokje om lopen om zo wat extra Pokeballs of Pokémon te kunnen verzamelen. Ongeveer de helft van de bezoekers geeft aan Pokémon te spelen (of gespeeld te hebben), terwijl circa veertig procent aangeeft geen interesse in de game te hebben. Zo’n twaalf procent van de bezoekers heeft pech, Pokémon GO werkt niet op hun telefoon. Hieronder een greep uit jullie reacties:PaNNa:

Nope, anders moet ik investeren in een nieuwe smartphone 😆
NietNickMeneer:
Jupp al best een tijdje bezig alleen hij loopt wel snel vast :/
Ik kom Harambe wreken:
Nee, en ik begin nu al de dagen te missen dat gamers bekend stonden als nerds met overgewicht, een kop vol puisten en totaal geen sociale vaardigheden. Als ik zeg dat ik graag games speel wil ik niet dat mensen denken dat ik tijdens onweersbuien en orkanen op de fiets zit omdat er 20 kilometer van me vandaan een pikachu zit die ik nog niet heb. De gaming community krijgt een slechte naam door alle kinderen die nu met hun smartphones naar buiten gaan. Heb wat zelfrespect en blijf gewoon binnen zitten en cheetos eten ofzo.

Nieuwe stelling
September is traditiegetrouw het territorium van de sportgames. Aan het einde van de maand ligt FIFA 17 in de winkels, terwijl PES-liefhebbers sinds deze week al aan de slag kunnen met de footie van Konami. Ook voor liefhebbers van andere sporten is er genoeg te genieten, want met bijvoorbeeld NBA 2K17 en NHL 17 verschijnt er ook diverse andere sportgames. Ben jij iemand die jaarlijks de nieuwste FIFA in huis haalt of kunnen sportgames je weinig boeien? Laat het weten in onze nieuwe poll, want die luidt als volgt:

Welke voetbalgame haal jij dit jaar in huis?

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Geen een ik vind het namelijk geld verspilling omdat ik het toch maar een potje per maand speel en dan denk ik al weer geef mij maar een goed verhaal of gewoon iets met actie maar mijn beste vriend daar in tegen die is helemaal gel van FIFA en die vind dus dat er zoveel veranderd aan FIFA elk jaar en in mijn opzicht blijft het nog steeds hetzelfde spelletje met de zelfde spelers en dezelfde club

 2.   
  baku's avatar

  Pim Huberts schreef, "in mijn opzicht blijft het nog steeds hetzelfde spelletje met de zelfde spelers en dezelfde club"

  Heel gek dat het elk jaar dezelfde clubs zijn inderdaad. Zo schrijft Man Utd zich regelmatig in voor Wimbledon of een seizoen curling…

  OT: wederom FIFA dit jaar, pre-order is al binnen.

 3.   
  Moodey's avatar

  Vind Fifa en Pes veel beter in uitnelken en hetzelfde elk jaar aansmeren dan CoD

 4.   
  ZoDexNL's avatar

  Ik ben geen fifa speler, dus niks voor mij niks dit jaar.

 5.   
  onlygame's avatar

  (null)

 6.   
  Jethy's avatar

  FIFA, het blijft 1 van de leukste spellen om thuis op de bank met vrienden te spelen, zelfs nu mijn cluppie er niet meer in zit 🙁 (NAC)

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  Simpel geen ik vind sport spellen niks aan

 8.   
  mmx's avatar

  Geen een koop ik . Maar het is leuk voor mensen die ervan houden ,ik niet dus ..

 9.   
  ScorpionNL's avatar

  Zoals elk jaar weer trouw Fifa. Ik heb nooit echt iets met PES gehad al heb ik het wel geprobeerd. De release van Fifa staat elk jaar weer dik omcirkeld in mijn agenda. En na de demo gespeeld te hebben ben ik wel hyped geworden van de frostbyte engine die ze nu gebruiken.

 10.   
  Batman360x's avatar

  Komt er bij mij niet meer in die Fifa … zeker na het lezen van het artikel in de krant deze week http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160912_02465963

 11.   
  TheNerdNL's avatar

  ik kan er heel makkelijk in zijn geen van de 2. ik ben geen voetbal man en dus ook helemaal geen voetbal Game speler

 12.   
  Downzilla's avatar

  Rocket league, soort age of empires maar dan anders. Kan je niet van fifa of pes zeggen.

 13.   
  _BeefCake99_'s avatar

  Super football pro voor de mobiel

 14.   
  ProChiefAnton's avatar

  kort antwoord 0

 15.   
  LennartvA's avatar

  Beiden! 😆

 16.   
  bramuige125's avatar

  geen. voetbal = sport = niets voor mij

 17.   
  PaNNa's avatar

  Ik volg wel de Belgische competitie , maar zo’n fanaat ben ik nou ik weer niet. Dus deze skip ik, ben al een tijdje terug gestopt met Fifa te spelen.

 18.   
  Jarek's avatar

  Beide gepre-ordered, en PES inmiddels alweer een aantal uren gespeeld.

  Ik heb ook erg veel zin in Fifa.. Die Story mode wordt echt geweldig. 8)

  Football Manager 2017 staat hier overigens ook al in de pre-order.