Closed alpha van For Honor vanaf vandaag speelbaar

U hoort het goed: For Honor is eindelijk speelbaar voor het grote publiek! Of in ieder geval, voor een forse groep geïnteresseerden mét een uitnodiging voor de gesloten alpha-fase van de game. Deze loopt vanaf vandaag tot en met komende zondag en stelt spelers in staat om Ubisoft middeleeuwse knokpartij uit te testen op PlayStation 4, Xbox One of pc.

Deze gesloten alpha van For Honor bevat zes verschillende strijders (twee van elk van de drie stijlen), drie verschillende arena’s en evenals drie game-modi om in te knokken. De tests lijken vooral te focussen op het multiplayer-aspect van de game, dus wees bereid om wat online krijgers een kopje kleiner te maken.


Er ligt geen zwijgplicht op de testfase van For Honor en alle gameplay mag ook volop gestreamd, besproken of opgenomen worden. Ook wij van GamersNET wisten een aantal codes te bemachtigen, dus wie weet zie je ons deze week nog terug met For Honor op Twitch!

Heb je zelf toegang tot de closed alpha en ben je al aan de slag geweest met de game? Laat ons vooral weten wat jij er tot dusver van vindt! Versterkt het de hype rondom For Honor of creëert deze testfase meer scepsis? Wij zijn benieuwd naar jou bevindingen…

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Ik ben heel benieuwd, hij is al gedownload dus ga vanmiddag even kijken 🙂

  2.   
    Mark89NL's avatar

    Ik zal vanmiddag een livestream gaan doen op mijn twitch dus jullie zijn welkom.

  3.   
    Sixty's avatar

    Mark89NL schreef, "Ik zal vanmiddag een livestream gaan doen op mijn twitch dus jullie zijn welkom."

    vanmiddag hoelaat? of bedoel je vanavond?

  4.   
    Mark89NL's avatar

    vanavond

  5.   
    gamerfriend01's avatar

    Heb een code ontvangen, dankjewel Ubisoft 😉