Het GN Clubblad is vanaf nu te pre-orderen


Er hangt al een tijdje een idee in de lucht en nu wordt dit werkelijkheid. GN heeft een hechte community, terwijl we natuurlijk een website zijn voor iedereen. Al een tijdje horen wij van de meest fanatieke bezoekers dat ze graag lid willen zijn van onze vette website. Vanaf nu kan dat, want met trots introduceren wij het GN Clubblad! Niet over games, maar 100% over GamersNET!

Bekijk in het groot

In het GN Clubblad zetten we iedere maand een Member van de Maand in het zonnetje, bespreken we de tofste Tuktuk-events, gaan we langs bij de GN Rebels en hebben we ook een Redacteur van de Maand. Daarnaast is er een moppentrommel te vinden, maak je kans op de Game van de Maand, hebben we de leukste wist-je-datjes van de afgelopen maand en beantwoordt Dokter GN jullie moeilijke vragen.

Als extra is in het oktobernummer het eerste deel van de Geschiedenis van GamersNET te vinden (deel 2 en 3 in november- en decembernummer), die gaat van het jaar 2000 tot nu. Ook vertellen we jullie wat er allemaal mis is gegaan met V5.

Kortom, echt een blad over GamersNET, speciaal gemaakt voor de mensen die echt alles over GN willen weten, gevuld met dingen die te snel zouden verdwijnen op de website.

Pre-order het GN Clubblad

We gaan sowieso drie nummers maken om te testen of er genoeg behoefte is. Wil jij lid worden van het GN Clubblad, pre-order dan nu een los nummer, of reserveer direct de drie eerste nummers en krijg gratis de GN Pin!

  1.   
    mheiden21's avatar

    Een wc boekje 3 maanden… hmm PU of dit…..

  2.   
    Petor's avatar

    ”mheiden21″ schreef, "Een wc boekje 3 maanden… hmm PU of dit….."

    Dat is geen goede vergelijking. Het Clubblad gaat over GN, niet over games. Dat blijft altijd gratis en voor niks op de website te vinden. Daarnaast is PU een stuk dikker.

    Het is een manier om ons te supporten en wij geven daarvoor alle ins en outs van “achter” de website 🙂

  3.   
    mheiden21's avatar

    Ja daarom maakte ik de vergelijking aangezien de prijs even hoog ligt per los blad. Niet dat het een slecht idee is integendeel, de nieuwsgierigheid knaagt en zowieso het feit om GN te supporten. Ik ga er alleen nog over nadenken.

  4.   
    Sa.'s avatar

    Ben benieuwd! Kom maar door! 🙂

  5.   
    Mark89NL's avatar

    pre order morgen even wel zeker 3 bladen

  6.   
    gamefreak1992's avatar

    Vet idee 🙂 en natuurlijk ben ik voor de GN pin gegaan

  7.   
    jelte23's avatar

    Ga morgen even de 3 bladen de pin preorderen, echt een leuk idee dit!!!

  8.   
    Ryan2000's avatar

    Idee echt super tof en gaaf!

  9.   
    djonnieboy97's avatar

    HOE VET IS DAT!?!?!?

  10.   
    Sixty's avatar

    Leuk idee, en ik ben best benieuwd.

  11.   
    Neolite's avatar

    Erg leuk idee! Wel zaak om er geen verlies op te maken en dus bij een lage opgave al winst maken.

  12.   
    TheNerdNL's avatar

    hoe vet is dit effe wachten op mijn salaris maar dan ga ik er zeker ze alle 3 pre-orderen

  13.   
    TheNerdNL's avatar

    nog iediaaler het 3 blad wat uitkomt komt uit om mijn verjaardag. die er dan wat confetti bij :p

  14.   
    CHILLOZZ's avatar

    beetje raar gezien ik laatst vroeg tijdens een livestream of jullie ooit nog plannen hadden voor een magezine. toen werd er nee gezegt. [Als ik me niet vergis letterlijk. nee geen plannen en zal ook nooit komen] nu nog geen maand later tadaaaa.

    nja het is dan onder t woord clubblad ipv magazine.

    maar zeker gaaf dat zeer zeker.
    Al zou ik denk ik dan eerder een soort van magazine maken. Zou opzich niet veel tijd hoeven te kosten als je daar de artikelen in plaatst die toch al op de site staan, Aan de andere kant…. wie wilt t dan nog kopen als je het ook gratis kan lezen….. een fysiek blad blijft wel altijd mooi. helaas dat ik met een erg laag inkomen moet zien rond te komen dus dan kan ik me zoiets niet echt veroorloven. [Vooral omdat ik dus aan het sparen ben voor een laptop, Waar ik elke cent voor gebruiken kan]

    Neemt niet weg dus zoals ik eerder zei dat ik dit wel mega gaaf vind. En ik hoop ook echt dat hij goed verkocht gaat worden. Gamersnet heeft bij mij iig een hele hoge GUNfactor.
    De sfeer rondom gamersnet en ook tijdens de livestreams [met name tijdens livestreams] vind ik dan ook enorm gaaf. echt een brabants warm hart waar je je welkom voelt. gezellig sfeer en veel om/over te lachen 😀

  15.   
    PaNNa's avatar

    Een kleine opmerking, als je online wil afrekenen kan ik het land niet veranderen naar België? Voor de rest ben ik er toch nieuwsgierig naartoe

  16.   
    Petor's avatar

    PaNNa schreef, "Een kleine opmerking, als je online wil afrekenen kan ik het land niet veranderen naar België? Voor de rest ben ik er toch nieuwsgierig naartoe"

    Goed dat je het zegt! We gaan ermee aan de slag!!! 🙂

  17.   
    PaNNa's avatar

    Steeds tot uw dienst 😀

  18.   
    bartofzo's avatar

    Ik durf het nauwlijks te zeggen hier, maar ik vindt de prijs toch wel iets te hoog als je kijkt naar wat je ervoor terugkrijgt. Ik snap wel dat het vooral is om GN te steunen, maar de prijs is net zo hoog als 1 Power Unlimited! Het idee vind ik wel heel tof, maar mijn portemonnee is niet dik genoeg. 😛

  19.   
    Petor's avatar

    bartofzo schreef, "Ik durf het nauwlijks te zeggen hier, maar ik vindt de prijs toch wel iets te hoog als je kijkt naar wat je ervoor terugkrijgt. Ik snap wel dat het vooral is om GN te steunen, maar de prijs is net zo hoog als 1 Power Unlimited! Het idee vind ik wel heel tof, maar mijn portemonnee is niet dik genoeg. 😛 "

    De content op GN blijft ongewijzigd, dus je mist niks 😉

  20.   
    AtomicDogg's avatar

    Ik vind het wel vet en gedurfd dat jullie met zoveel nieuwe projecten bezig zijn, eerst de Gamersnet Rebels en nu het Clubblad.

  21.   
    mattioza's avatar

    Leuk dat het erdoor gekomen is (herinner mij van hele tijd terug in GNR, dat Peter dit graag zou gehad hebben). Het is inderdaad vrij prijzig maar voor mensen die (willen) sponsoren is het natuurlijk ideaal.

  22.   
    jkampmeijer's avatar

    Super vet.
    Pre-order geplaatst
    8)

  23.   
    Thomsnov's avatar

    En natuurlijk kan mijn pre-order niet ontberen 🙂

  24.   
    Zeeha's avatar

    Vet idee dit :D! Ik zal het wss ook bestellen 🙂

  25.   
    Batman360x's avatar

    Jullie versturen dit als pakketpost naar België? Of zie ik dat verkeerd?

  26.   
    svenysven's avatar

    Gaaf idee is dit!

  27.   
    Petor's avatar

    Batman360x schreef, "Jullie versturen dit als pakketpost naar België? Of zie ik dat verkeerd?"

    Dat zie je verkeerd. Gewoon als brievenpost…

    #BlamePostNL

  28.   
    Kroelbeertje's avatar

    mehhhh voor de games ga ik wel naar de site (niet dat ”t daar over gaat) en ik hoef nou niet perse de redacteuren en mods te leren kennen. Wel een tof idee da je hiermee GN kan steunen en er ook nog iets voor terug krijgt!