Stedelijk Leven wordt vierde uitbreidingspakket voor De Sims 4

Het is alweer dik twee jaar geleden dat De Sims 4 gelanceerd werd, en nog steeds blijken fans van de serie zich kostelijk te vermaken met de simulator. Alle verschenen uitbreidingen en toevoegingen helpen daar zeker een handje bij, zo ook het recentelijk onthulde ‘Stedelijk Leven’. In de Engelse versie beter bekend als ‘City Life’.

Deze alweer vierde grote uitbreiding voor het basisspel geeft je Sims de kans op een stads bestaan. Onderstaande trailer toont alvast in vogelvlucht wat dat allemaal kan betekenen voor je virtuele personages:

In Stedelijk Leven wordt de nieuwe regio San Myshuno aan de formule toegevoegd. Sims kunnen verhuizen naar dit bruisende stadscentrum, met alle gemakken en obstakels van dien. Denk aan knusse pleintjes om elkaar te ontmoeten, een nieuw bestaan opbouwen in een krap appartement of een mooi penthouse, en natuurlijk meedoen in alle sociale bezigheden die de stad biedt.

Van culturele festivals, grote groepsprotesten, straatartiesten en huisfeesten: San Myshuno belooft van alles toe te kunnen voegen aan het bestaan van de al bestaande of nieuwe Sims in je spelwereld.

Vanaf 3 november is De Sims 4: Stedelijk Leven beschikbaar voor pc en Mac. De richtprijs voor deze uitbreiding bedraagt 39,99 euro.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Moodey's avatar

    Zeer hip, kunnen de aspirant hipsters hun droom semi-waar maken