Demo Forza Horizon 3 nu beschikbaar voor Xbox One

Forza Horizon 3 is vandaag voorzien van een razendsnelle demo voor de Xbox One. Dat de game een voorproefje zou krijgen was al wel duidelijk, want voor het weekend was al een vermoedelijke releasedatum gelekt. Een ideale manier om je innerlijke motor alvast warm te draaien, voordat de game op 27 september verschijnt voor de Xbox One en pc.

De demo van Forza Horizon 3 bevat een heel divers wagenpark. Uiteraard mag je aan de slag met één van de auto’s van de cover: de Lamborghini Centenario. Verder kan je meerdere woestijnbuggy’s, een lompe Trophy Truck en wagens als de BMW M4 Coupe, Ford Shelby GT350R en de 2014 HSV Limited Edition GEN-F GTS Maloo aantreffen in de demo.

De uiteindelijke game bevat meer dan 350 wagens in verschillende klassen om te verzamelen, customizen en om uiteraard mee te racen.

  1.   
    ScorpionNL's avatar

    Bijna binnen 😀

  2.   
    mrb80's avatar

    Ziet er geweldig uit, ook veel verbeteringen en toevoegingen. Ga hem zeker halen.

  3.   
    HWSHHZ's avatar

    Dus niet ook voor PC?

  4.   
    QTxJess's avatar

    Komt waarschijnlijk nog wel. Deze demo draaide eerder ook al op pc’s op Gamescom.

  5.   
    mrb80's avatar

    Ik lees op meerdere sites dat de demo geen HDR ondersteund, zit alleen in full game. Rare keuze.. Je wil toch je nieuwe game laten zien in alle pracht en praal

  6.   
    Jerry97's avatar

    Jammer dat ik mijn xbox one s pas eind van de maand krijg.

  7.   
    Pacboyslim's avatar

    Ik ben benieuwd, vanavond even proberen.

  8.   
    mrb80's avatar

    @Jerry97, je gaat dus voor de 500GB versie. Mooie console, fluisterstil en iets betere prestaties bij sommige games. Ook heeft ie een 4K UHD bluray drive, HDR support en ingebouwde voeding. Ga je veel plezier mee hebben!