Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Klep dicht voor de Cooler Master MasterPulse headset? | GamersNET Gear

Ook Cooler Master heeft zich een tijd geleden begeven in het territorium der gaming peripherals. Naast tal van toetsenborden, muizen en meer, levert de fabrikant ook eigen headsets af. De MasterPulse Over-ear moet het nieuwe, betaalbare vlaggenschip worden. Peter ging ermee aan de slag: enerzijds enorm verrast, anderzijds ook lichtelijk teleurgesteld…

 1.   
  3333/3333's avatar

  Het is precies andersom, een gesloten hoofdtelefoon heeft juist een betere bassweergave omdat er meer druk kan worden opgebouwd. Met de klepjes eraf wordt het semi-open, waardoor meer geluid lekt (waar anderen van mee kunnen genieten) maar de klanken wel helderder zijn.

  Open hoofdtelefoons vind ik persoonlijk prettiger, maar ze zijn niet echt geschikt om mee te gamen als je teamspeak open hebt staan of als je onderweg in de trein muziek wilt luisteren. Daarom zijn vrijwel alle “gaming” headsets ook gesloten, al vind ik deze invalshoek van Cooler Master wel interessant.

 2.   
  Tom's avatar

  Op de officiele website van het product staat het anders precies andersom, kijk maar even bij de flashy paneeltjes over Bass FX. Vonden wij ook heel apart, maar goed: zo promoot Cooler Master het dus.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  blijft toch de gouden combinatie die 2 bij elkaar. hahaha

  dat stuk dat we de mic geluid horen. De blikken van tom en peter wahahaha geniaal man.

  Kwa headset…. ik ben wel absoluut voorstander van headset met die 3,5 mm jack. USB wil ik soieso niet.

  3,5mm jack kan je dan ook voor de console gebruiken zonder dat je direct aan de console verbonden moet zitten, en dus een mega lange kabel moet hebben om dat voor mekaar te krijgen. Gewoon 3,5mm jack en dat je die dan in je controller kunt steken [ps4 in mijn geval] Zo doe ik dat nu ook ik heb de Playstation GOLD headset. Die gebruik ik zowel voor PS4 maar ook voor op de laptop en eigenlijk altijd met het kabeltje. Simpelweg omdat ik dat fijner vind. Die headset heeft namelijk ook de optie om draadloos te gebruiken maar dan moet je een USB dongel gebruiken. Dat doe ik dus NIET. Vooral in de laptop vind ik dat irritant dat ding steekt zo ver uit.

  Volgende headset zou ik wel graag van die stoffen oorkappen willen hebben.
  dat leer achtig spul zweet nogal. denk dat stof dan een fijnere optie is.

  Die hyer X headset lijkt me dan ook wel een fijn ding. keuze tussen oorschelpen kun je zelf maken en volgens mij is die best robuust.
  Mocht mijn huidige stuk gaan dan denk ik dat het dan die hyper X gaat worden. Of die Headset die peter heeft. Daar klinkt de mic ook erg goed van. [Maar die is alleen in USB varriant verkrijgbaar volgens mij, Dan valt hij al af voor mij. mijn PS4 staat namelijk aan de andere kant van de kamer]

 4.   
  Sixty's avatar

  leuke review, idd jammer van die microfoon. Koptelefoons heb ik zat, ik heb alleen nog een betere mic nodig.

 5.   
  Mattiees's avatar

  die mic snap ik niet echt.. Als je voor gaming een headset maakt is voor veel games/gamers communicatie ontzettend belangrijk. Dat je dan eigenlijk geen goede mic erop zet slaat in mijn ogen nergens op.
  Die bass is wel ontzettend slim bedacht. Ben benieuwd of we dit vaker langs gaan zien komen.

  btw. weer top review mannen, één van de leukste rubrieken van de site!

 6.   
  mheiden21's avatar

  Net zo’n waardeloze microfoon als de Steelseries Siberia X100. Snap niet dat ze dit überhaupt op de gamingmarkt proberen te slijten.

 7.   
  RikZonderC's avatar

  Na het ‘die past niet in een Playstation’ argument zou ik bij deze het ‘die past niet in een iPhone’ argument willen aanbrengen.

 8.   
  Thomsnov's avatar

  Hij ziet er heel vet uit. Maar toen ik jullie hem vast zag houden viel hij in elkaar, jammer.