Pokémon GO update met Buddy feature wordt langzaam uitgerold

Eind deze week verschijnt Pokémon GO Plus en ontwikkelaar Niantic rolt daarnaast sinds vandaag een nieuwe update uit voor iOS en Android. Deze update voegt de Buddy feature toe en voert tevens diverse verbeteringen door.

Met het Buddy-systeem kun je als trainer een Pokémon als jouw ‘buddy’ maken die Candy krijgt na een bepaalde afstand wandelen. Bovendien is de support voor Pokémon GO Plus toegevoegd, die op 16 september uitkomt, en zijn er meerdere fixes doorgevoerd.

De volledige lijst zie je hieronder.

  • Implemented Buddy Pokémon: Trainers will now be able to choose one of their Pokémon to be their buddy. A Trainer can earn Candy for their Buddy Pokémon by walking a certain distance
  • Made it easier to select smaller Pokémon on the screen
  • Fixed an issue where Eggs would sometimes hatch without displaying the animation
  • Improved performance reliability when a device switches networks to no longer cause the application to hang or stop updating
  • Pokémon GO Plus support
  • Minor text fixes
  • Mocht je de update nog niet zien of krijgen, dan zal deze de komende dagen op moeten doemen.

    1.   
      Moodey's avatar

      Die PokemonGo Plus zou alleen rendabel zijn geweest als ie gelijk was uitgekomen met de app.. Nu is de hype voorbij en zullen de hipsters m niet kopen.

    2.   
      Mattiees's avatar

      zijn nog best aardig aantal mensen die de game spelen, en diegene die nu nog spelen zullen zo’n ding wel gaan kopen. Echter is het voor het spel, toen het uitkwam en zo’n hype was, beter dat die go plus er nog niet was om h et spel een beetje eerlijker te maken. Doordat je over ongeveer dezelfde middelen beschikte liepen mensen makkelijker gelijk (en dus meer strijd om te lvlen).

    3.   
      Regge's avatar

      Ik speel nogsteeds, maar denk niet dat ik 39,99 euro over heb aan een device die niet eens je eiren uitbroed of nu met de update je buddy distance bij houd:( als hij 20 was was hij van mij. maar 40 is teveel voor wat hij kan.