Halo 5: Forge en nieuwe Halo App gelanceerd voor Windows 10

Goed nieuws voor de Halo-liefhebbers onder ons: Halo 5: Forge en een volledig nieuwe Halo App zijn vanaf vandaag kosteloos te downloaden op Windows 10. Hoewel het volledige Halo 5: Guardians niet op pc is uitgekomen, wordt het zo toch nog mogelijk om een beetje Halo mee te nemen naar je computer.

De Halo 5: Forge applicatie maakt het mogelijk om alle Forge-functionaliteiten te gebruiken vanaf je computer. Levels, game-modes en andere Halo-ongein kunnen nu met het muis en toetsenbord gemaakt worden, waarna ze up te loaden zijn en speelbaar gemaakt worden voor Xbox One-spelers. Voor het gratis programma is echter geen aankoop van de volledige Xbox One-game verplicht.

Hetzelfde geldt voor de Halo App op Windows 10. De applicatie dient als een soort hub te werken voor alles wat met Halo te maken heeft. Denk aan allerhande nieuws (bijvoorbeeld ook over Halo Wars 2), tutorials en tal van video’s uit het Halo-universum. Alle content wordt verzameld, gekeurd en geplaatst door 343 Industries, de ontwikkelaar en vleesgeworden stiefvader van de nieuwere games uit de franchise.

Onderstaande screenshots tonen Halo 5: Forge en de verse Halo App in actie op Windows 10:

[SCREENSHOTS]

  1.   
    WoKingNL's avatar

    Nu nog wachten op de lobby browser en we’re good to go!