Pc-versie van ReCore uitgebreid getoond tijdens livestream; systeemeisen onthuld

Over ReCore hadden we tijdens onze eerste pc hands-on nog wat twijfels, maar de game mag zich weldra toch gaan bewijzen. Vanaf 13 september is de game verkrijgbaar op Xbox One en Windows 10, en laat nu net die laatste versie uitgebreid gestreamd zijn op het Twitch-kanaal van Xbox.

Larry “Major Nelson” Hryb en Joseph Staten zonden de pc-port van de game gisteravond uit, en de VOD van die stream is nu in alle glorie terug te zien. Vanaf het tijdstip rond 7:10 duikt het tweetal de game daadwerkelijk in.


Naast tal van nieuwe gameplay en een uitgebreide kijk op de grafische praal van ReCore, werden ook de systeemeisen voor de pc-versie uit de doeken gedaan. Onderstaande specificaties zullen je vertellen of je Windows 10-systeempje is opgewassen tegen de nieuwe titel van de legendarische Keiji Inafune…

Minimale systeemeisen
OS: Windows 10 x64, X64
DirectX Version 11
Werkgeheugen: 8GB
Video-geheugen: 2GB
Processor: Intel Core i5-4460, 2.70GHz of AMD FX-6300
Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 660 of AMD Radeon R7

Aangeraden systeemeisen
OS: Windows 10 x64, X64
DirectX Version 11
Werkgeheugen: 16GB
Video-geheugen: 4GB
Processor: Intel Core i5 45690, 3.9 GHz of AMD equivalent
Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 970 of AMD Radeon R9

Schappelijke eisen, voor een aardig stijlvolle game. Trekt je pc uiteindelijk ReCore toch niet? Dan kun je uiteraard nog pogen de game op Xbox One te spelen, aangezien het ook in dit geval weer gaat om een Play Anywhere-titel.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren