Uncharted-film voor onbepaalde tijd uitgesteld

Twee maanden geleden vertelden we al dat de Uncharted 4-film nog steeds in zwaar weer verkeert. De productie was nog niet begonnen en in juli dit jaar nam Sony voor de derde keer een nieuwe scenarioschrijver in de arm. De film stond officieel nog steeds gepland voor een release in juni 2017 en het is dus niet verwonderlijk dat Sony deze datum nu heeft geschrapt.

Het is echter wel enigszins zorgwekkend dat de film geen nieuwe releasedatum opgeplakt heeft gekregen. Uncharted: The Movie is nergens meer te bekennen op Sony’s releasekalender en dat kan twee redenen hebben: het is momenteel zo’n chaos in de productiekamer dat Sony nog geen datum durft te prikken, of de film is nu echt gecanceld.

We wachten nog op een officiële verklaring van Sony. Eén ding is al wel duidelijk: voorlopig hoeven we de Uncharted-film niet te verwachten.

 1.   
  djonnieboy97's avatar

  neeeee 🙁

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  😥 😥

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  ik had nog nergens gehoord/gelezen/gezien dat hier spraken was van een film van uncharted.

  Ik [als enorme uncharted fanboy] hoop wel dat deze film er komt.
  Heb vanaf begin uncharted elke uncharted game gekocht. en vandaf deel 1 erg hyped over die game, Daar zit zoveel moois in. en leuke functies. Mooi verhaal en leuke denk puzels [Al waren de puzels bij 4 wel erg makkelijk… Of komt dit omdat je de denkwijze van de game inmiddels onder de knie hebt?????]

  neemt niet weg dat het een erg mooie game is. In mijn ogen MET STIP de nummer 1 avonturen game. [gevolgd door tomb raider op een 2e plaats]

 4.   
  _BeefCake99_'s avatar

  eindelijk een game/film met potentie…. word het uitgesteld!

 5.   
  Bram_M99's avatar

  Hmm jammer, ik heb het niet zo op films van games maar naar deze ben ik erg benieuwd!

 6.   
  mmx's avatar

  Ik ben het met Bram 1499 wel eens maar naar deze was ik toch wel nieuwsgierig aan de andere kant nu kunnen ze weer een nieuwe Uncharted game bedanken toch 😉

 7.   
  CHILLOZZ's avatar

  mmx schreef, "Ik ben het met Bram 1499 wel eens maar naar deze was ik toch wel nieuwsgierig aan de andere kant nu kunnen ze weer een nieuwe Uncharted game bedanken toch 😉 "

  mmmmm 4 was de laatste toch…

  heb alle 4 de delen en ook nog eens de remasterd editie weer met plezier gespeeld. Het laatste deel [deel 4 dus] was ook nog eens erg leuk met de multiplayer. Daar hebben ze goed aan gewerkt. multiplayer loopt goed soepel en snel.
  JA ik koop dit soort games ook PUUR voor de singleplayer, Maar als je dan positief versteld staat hoe het online gedeelte werkt is dat mooi mee genomen.

  Ik zou het ook wel enorm gaaf vinden als een maker als naughty dog eens een INDIANA JONES GAME serie zouden maken.

  Met een indiana jones karakter zou je ook enorm veel leuke dingen kunnen doen. ook puzzels en apparte dingen ala uncharted
  Dit soort games zouden IMO veel meer mogen komen. Maar ze liggen er niet van op de lopende band helaas…..

  Nu maar weer wachten op de nieuwe TOMB RAIDER voor PS4