Ontbrekende maps Modern Warfare Remastered later toegevoegd via gratis DLC

Oorspronkelijk meldde Activision dat Modern Warfare Remastered slechts tien maps bevat. Nu heeft de uitgever laten weten dat we toch met alle zestien levels uit het origineel aan de slag kunnen, al wordt ons geduld daarvoor wel op de proef gesteld.

Hoewel Modern Warfare Remastered bij de release slechts tien maps bevat, zullen de zes ontbrekende levels in december toegevoegd worden via gratis DLC. Activision blijft wel bij zijn keuze om Modern Warfare Remastered enkel te leveren in combinatie met Infinite Warfare. Wil je aan de slag met de opgepoetste versie van Call of Duty 4, dan zul je dus de Legacy Edition van 90 euro moeten kopen.

Onderstaande screenshots tonen de geremasterde versies van Overgrown, Crash en Backlot. Call of Duty: Infinite Warfare en Modern Warfare Remastered verschijnen op 4 november.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Jerry97's avatar

  Waarom dan niet gelijk bij de release alle 16 maps. Wat heeft het voor nut om later de andere maps gratis toe te voegen?

 2.   
  Throbert's avatar

  Ze voegen GRATIS maps toe, terwijl iedereen dacht dat die ontbrekende maps DLC zouden worden. Waarom zie ik overal mensen lopen janken dat het niet in een keer kan? Stelletje pessimisten

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  1+ Kijk zo hoort het ook!

 4.   
  nielsiebro's avatar

  Nog steeds een kut streek dat je 90 euro op moet hoesten om dit spel uberhaubt te spelen

 5.   
  PaNNa's avatar

  ”Jerry97″ schreef, "Waarom dan niet gelijk bij de release alle 16 maps. Wat heeft het voor nut om later de andere maps gratis toe te voegen?"

  Zo kunnen ze nog eens doorsteken dat we iets gratis krijgen en voor alle andere dingen mogen we ons blauw betalen.

 6.   
  Batman360x's avatar

  Dat heeft ‘marketing’ … Goed bezig! (echt hé)

 7.   
  Nitrix31's avatar

  Call of Duty en gratis? Tja, je moet al 90 euro neerleggen voor een prut spel en een remake.. volgens mij vonden ze het zelf ook wat ver gaan.