ManO’War-headset van Razer krijgt bedrade 7.1-editie; geschikt voor meer platformen

De Razer ManO’War is het nieuwe paradepaardje van Razer als het aankomt op gaming headsets, met inmiddels al een handvol verschillende zustermodellen. De ManO’War Tournament is budgetvriendelijk en semi-modulair te gebruiken, waar de ManO’War Chroma op draadloos genot en kekke lichtjes gespitst is. Later deze maand verschijnt echter ook de Razer ManO’War 7.1, die het beste van beide moet bieden.

Deze 7.1-editie gaat op de kop voor 134.99 euro en laat daarmee de Chroma-verlichting en draadloze mogelijkheden varen. Daarvoor krijg je in ruil wel een model wat meer variatie biedt in compatibele platformen. De ManO’War Chroma werkte slechts op pc en PlayStation 4, terwijl dit nieuwe broertje ook te gebruiken is op Mac en Xbox One.


Aan de hand van een semi-modulair kabelsysteem kan de headset namelijk met een 3.5mm audiojack of een USB-adapter gekoppeld worden aan een systeem. De USB-optie geeft hierin de mogelijkheid tot 7.1 Surround Sound, aangezien de virtuele audio engine in die adapter verwerkt zitten.

De nieuwe uitvoering beschikt wel over dezelfde 50mm drivers en ingebouwde microfoon die wij al enigszins bejubelde tijdens onze Razer ManO’War Tournament Edition review.

Vanaf 21 september wordt de Razer ManO’War 7.1 verscheept. Via Razers eigen webwinkel kan tijdelijk (tegen dezelfde prijs van 134.99 euro) gekozen worden voor een Limited Green Edition, met subtiele groene accenten.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    voordat geld kan je beter een hype x cloud 2 hebben. zit je ook niet vast aan razer software