Promotiemateriaal versterkt geruchten over Assassin’s Creed: The Ezio Collection

Eerder deze maand verschenen er al geruchten over de Assassin’s Creed: Ezio Collection, die op een Koreaanse beoordelingssite verscheen. Deze geruchten worden nu versterkt: de Franse website Gameblog.fr heeft gelekt promotiemateriaal vrijgegeven.

Volgens Gameblog bevat de Ezio Collection de games Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed: Brotherhood en Assassin’s Creed: Revelations. Maar dat is natuurlijk een open deur: dit zijn de games waarin assassin Ezio de hoofdrol speelt.

Wat minder voor de hand ligt, is dat deze games voorzien zijn van een update. Zo moeten ze een resolutie van 1080p bieden, waarbij de framerate op 30 fps ligt. Ook zou de Ezio Collection alle DLC bevatten, en zelfs de animatiefilms Assassin’s Creed: Lineage en Assassin’s Creed: Embers. De Franse gamesite beweert verder dat de Ezio Collection voor zeventig euro over de toonbank moet gaan, en zal verschijnen in november van dit jaar.

Hoewel Ubisoft inmiddels heeft bevestigd dat Assassin’s Creed geen jaarlijkse serie meer is, heeft de uitgever nooit ontkend dat remakes of remasters van oude games uitgesloten zijn voor 2016. Maar het bedrijf heeft evenmin bevestigd dat er gewerkt wordt aan remasters van de Ezio-trilogie.

Vooralsnog blijft het dus gissen: gaan we eind dit jaar opnieuw aan de slag met Ezio, of moeten we toch Γ©cht wachten op de volgende Assassin’s Creed?

  1.   
    Daan's avatar

    Zin in mocht dit echt zo zijn! πŸ™‚

  2.   
    gamerfriend01's avatar

    70 euro??? Ik betaal hier maximum 50 euro voor hoor.

  3.   
    Mjolnir's avatar

    Ik betaal hier niks extra voor. Heb ik al πŸ˜›

  4.   
    Sa.'s avatar

    Ja moet eigenlijk wel weet is alle Ezio delen spelen, maar dan zie je dat vette modern day verhaal weer… en dan doet het me pijn als ik bedenk dat het nu zo verneukt is…

  5.   
    Rolf31's avatar

    Day one buy baby! TAKE MY MONEY πŸ˜€ πŸ˜€

    Fan van het eerste uur. Van mij mogen ze de volledige serie AC remasteren voor current gen.