Mojang voegt ‘Spleef’-modus gratis toe aan Minecraft op consoles

Al jaren een populair minispelletje voor Minecraft op pc, nu ook geïmplementeerd in de console-versies van het spel. Het betreft de minigame ‘Spleef’, die zojuist onder de naam ‘Tumble’ als officiële uitbreiding toe is gevoegd op alle bestaande console-ports van Minecraft.

Bij Tumble is het de bedoeling om je tegenstanders uit te schakelen door de grond onder hun weg te slaan. Slaag je daarin, dan vallen je vijanden de afgrond in, totdat er slechts één alleenheerser overblijft in het gehavende strijdveld. Bijkomend voordeel van deze officiële toevoeging van Mojang is wel dat spelers niet zelf scores bij hoeven te houden of de omgeving te resetten, dat doet de modus immers automatisch voor je.

De Tumble update is gratis en wel, net als de voorgaande minigame die doorgevoerd werd. De Battle-minigame heeft echter vandaag wel een eerste dosis nieuwe levels gekregen, die dan wel weer tegen betaling te verkrijgen zijn. Voor de prijs van circa drie euro, scoor je drie nieuwe arena’s voor Battle in Minecraft.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren