Steam voegt notitie toe bij No Man’s Sky vanwege vele Refunds

De enorme golf aan refunds voor No Man’s Sky heeft ertoe geleid dat Valve een extra notitie bij het spel in de shop heeft toegevoegd. Valve wilt duidelijk zijn over het beleid dat ze voeren omtrent het terugvragen van geld voor spellen.

Momenteel hanteert Valve de regel dat je alleen geld voor een spel terug krijgt als je de game minder dan twee uur gespeeld hebt en de aankoop maximaal veertien dagen geleden is. De uitgave van No Man’s Sky zorgde voor zo’n grote ophef dat Steam overladen werd met aanvragen om geld terug te krijgen. Zelfs spelers die niet aan de regels voldeden kregen hun geld terug. Valve beweert klanten geen speciale behandeling te geven. De toevoeging van de notitie moet dit benadrukken.


Dit wil niet zeggen dat het niet meer mogelijk is om geld voor spellen terug te krijgen als er niet aan de regels voldaan wordt. Elke aanvraag voor geldteruggave wordt op een zaak-tot-zaak basis behandelt.

 1.   
  ronineter's avatar

  Blijkbaar kan dit dus nog. Ik ga dit zeker proberen. Ik gun Hello Games mijn geld niet voor alle leugens die ze spelers hebben voor gelegd en de intentionele vaagheid van hun.

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  ronineter schreef, "Blijkbaar kan dit dus nog. Ik ga dit zeker proberen. Ik gun Hello Games mijn geld niet voor alle leugens die ze spelers hebben voor gelegd en de intentionele vaagheid van hun."

  Ik snap ook niet dat het niet meer in de media komt. Er zou eens een vergelijking moeten komen tussen de game nu vandaag en een interview van vorig jaar waarin ze super meer beloofden. Moest Microsoft dit doen dan zou iedereen verontwaardigd zijn, maar Sony kan zich blijkbaar alles permitteren. Of worden de klanten van Sony gewoon graag geld afgezet?

 3.   
  emilius23's avatar

  Deze leugens komen wel degelijk door de druk van sony, maar (bijna) niemand neemt het hun kwalijk. Als microsoft dit zou doen, dan is het een schandaal. Altijd die voorkeursbehandeling voor sony.

 4.   
  Dark_Phoenix's avatar

  ”emilius23″ schreef, "Deze leugens komen wel degelijk door de druk van sony, maar (bijna) niemand neemt het hun kwalijk. Als microsoft dit zou doen, dan is het een schandaal. Altijd die voorkeursbehandeling voor sony."

  Ergste is dat Hellogame hele blame krijgt terwijl Sony beslist over PR en marketing.

 5.   
  Flapjack's avatar

  altijd eerst ook pirateren mensen… dan als het mooi is kopen.