Ubisoft stopt met Ghost Recon Phantoms en The Mighty Quest for Epic Loot

Ubisoft heeft aangekondigd te gaan stoppen met de twee free-to-play games Ghost Recon: Phantoms en The Mighty Quest for Epic Loot. De reden hiervoor is dat Ubisoft vindt dat de spellen niet zo succesvol zijn als dat ze gehoopt hadden. Ze gaan zich richten op andere projecten.


Ghost Recon Phantoms is vier jaar geleden uitgekomen voor de pc. Ghost Coins, het in-game geld, zijn niet meer voor de verkoop beschikbaar. Hetzelfde geldt voor The Mighty Quest for Epic Loot dat 25 oktober zijn digitale deuren sluit. Spelers kunnen tot dan nog al hun in-game geld uitgeven.

  1.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Beide games sloegen inderdaad nooit echt aan. Het is dat ik een booth van The Mighty Quest for Epic Loot op gamescom 2013 tegenkwam, (waar ze ook nog eens dikke tassen met een toffe poster weggaven! 😀 ), anders had ik nooit iets over die game vernomen.

    Ik weet niet precies hoe het met serveropslag bij Ubisoft zit, maar de vrije ruimte van deze servers kunnen ze ook weer gebruiken voor aankomende (online) Ubisoft titels. Een goede keuze van Ubisoft dus, alleen jammer voor die twee spelers die deze games nog wel spelen. 😀

  2.   
    linksquest's avatar

    Om eerlijk te zijn, nooit van deze titels gehoord.

  3.   
    Snivu's avatar

    Phantoms nog een tijdje gespeeld en best veel plezier aan gehad

  4.   
    Crazysamuel's avatar

    Ik heb phantoms lang gespeeld het is een erg leuk spel alleen jammer van het pay 2 win systeem.

    extra coins kopen om dan weer gear te kopen en weer OP te zijn.