The Division-uitbreidingen Survival en Last Stand uitgesteld

De twee aankomende uitbreidingen voor Tom Clancy’s The Division zijn uitgesteld, zo laat Ubisoft Massive weten. Survival werd tijdens de afgelopen E3 onthuld en zou deze zomer verschijnen, samen met update 1.4. Inmiddels is duidelijk geworden dat het ontwikkelteam eerst alle aandacht richt op de balans en prestaties van de game zelf, voordat de nieuwe content verschijnt. Survival zal daarom pas later dit jaar verschijnen.

Een andere geplande uitbreiding, Last Stand, zou ergens in december moeten verschijnen. Ook deze release wordt uitgesteld en wel tot ergens in het begin van 2017. In een verklaring laat Ubisoft Massive weten:

This new schedule will not only enable us to strengthen the core experience before adding new content, but also continuously improve it by allowing for more production time to ensure the quality of future updates as well.
Update 1.4 zal naar verwachting in oktober verschijnen en volgens de officiële omschrijving richt deze update zich vooral op onderstaande zaken:
Fixing bugs, including those listed in our Known Issues as well as many other ones
Making loot drops more relevant to the player
Enemy difficulty and time to kill
Gear Sets and weapons balancing
Solo player experience
Dark Zone and PvP balancing
Quality of life additions based on community suggestions (such as weapon skins no longer taking inventory space)

 1.   
  WoKingNL's avatar

  Zal wel komen door het afnemende aantal spelers..

 2.   
  Neolite's avatar

  Er is dan ook gewoon echt heel erg veel mis met de game. Eigenlijk heeft deze game hetzelfde probleem als Destiny in jaar 1 had. Beide games hebben enorm veel potentie en voelden enorm aan als een game die gewoon nog niet af was. Niet omdat ze niet de tijd hadden om de game te maken die ze wilden(een klein beetje bij Destiny), maar met name omdat er gewoon verkeerde keuzes gemaakt waren. The Taken King heeft dit voor Destiny opgelost en heeft de game stabiel gemaakt. Het is te hopen dat men dit met The Division ook lukt, want ondanks alle gebreken is het een hele goede game.

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  De game is ook gewoon geen waardige Tom Clancy game. De ‘echte’ Tom Clancy games zijn lekker realistisch en dat is The Division helemaal niet. Vooral de cijfertjes die verschijnen bij het raken van vijanden is belachelijk. Ook zou ik de eindbazen liever anders zien, nu zijn het gewoon grote kogelsponzen. Met rainbow six siege bewijst Ubisoft nochtans dat ze een ijzersterke shooter kunnen maken.

 4.   
  Beukaapje's avatar

  De game heeft zeer veel potentie, zelf nu nog. Zal wel erg blij zijn als ze de vele bugs eindelijk eens fixen. Tevens is wat extra opties om Solo ook high-end content te bemachtigen wel een fijne toevoeging. Door de bugs zijn sommige game maatjes afgehaakt en sta je er ineens alleen voor.

  Een enorm probleem bij de uitgevers is tegenwoordig ook een deadline die meerdere malen verschoven wordt en nooit haalbaar blijkt te zijn. Games worden de laatste jaren gewoon (voor mijn gevoel) in een beta fase uitgebracht onder het mom van “We fixen het wel de komende tijd met patches”.
  Ik wordt er moe van om €60,00 te betalen voor een game welke niet af is. Piraterij wordt hierdoor alleen maar extra in trek.

 5.   
  FireBallz's avatar

  Ben zelf wel toe aan wat uitbreidingen, jammer dat ze worden uitgesteld.

 6.   
  Supermanneke's avatar

  De basis van de game is wel solid… Maar de endgame is gewoon vervelend. Grinden an sich is geen probleem, maar telkens één of twee items van een 20-30 minuten werk en dan nog geen eens upgrades… Dat werkt gewoon niet. Ook het classless systeem deugt in mijn ogen niet. Vrijwel iedereen loopt met dezelfde build…

  Qua loot moeten ze gewoon naar Diablo kijken. Qua classes weet ik het eerlijk gezegd niet… Misschien de gearsets gewoon wat beter specialiseren en echt de gameplay laten veranderen. Ook kan wat meer variatie in het type enemies en eindbazen geen kwaad.