Activision wil dat elke pixel van Modern Warfare Remastered perfect is

Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt dit najaar, maar het is niet de enige Call of Duty die in aantocht is. De speciale edities van Infinite Warfare worden voorzien van Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered. Volgens de directeur van uitgever Activision, Eric Hirshberg, ligt de lat heel hoog voor deze herziene versie.

Hirshberg vertelt dat de remaster een zeer ambitieus project is, dat de nodige tijd en investeringen heeft gekregen. Om het maar even Amerikaans te overdrijven laat Hirshberg weten dat elke pixel perfect moet zijn:

It’s our biggest bonus content ever, our most valuable bonus content. We’ve had collector’s editions that have been creative and well-received. But this is taking the place of things in the past like night-vision goggles or GoPro cameras or Juggernaut refrigerators for your game room. This year we’re offering an entire remastered, beautiful version of one of the greatest games of all time.

Especially [with] something like Modern Warfare Remastered[,] you can’t do that lightly. It’s one of those games that’s sort of carved into Mount Rushmore. We have to sweat every pixel, and that’s what the team has done.

Hirshberg voegt er nog aan toe dat de ontwikkelaars profiteren van de nieuwe ontwikkelcyclus, waarbij elk ontwikkelteam meer tijd heeft om een nieuw deel te maken. Dankzij deze opzet is het ook mogelijk geworden om straks een nieuwe Call of Duty uit te brengen, inclusief een bijzondere Zombies spelmodus én Modern Warfare Remastered.

Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt 4 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De luxe Legacy of Digital Deluxe edities bevatten de speciale Modern Warfare remaster. Deze remaster bestaat uit een volledig opgepoetste campaign van Modern Warfare en 10 multiplayer mappen.

 1.   
  NietNickMeneer's avatar

  De enige reden voor mij om infinite warfare te kopen is cod 4 remasterd dus het is wel een goed teken

 2.   
  Moodey's avatar

  Zoveel moeite in de remaster stoppen dat je eigenlijk het sneue kindje infinite warfare er maar per se bij moet kopen, omdat ze anders daar te weinig van verkopen.

 3.   
  FireBallz's avatar

  Volgens mij heeft Activision zelf ook wel door dat dit de enige redding van Call of Duty dit jaar is. Maakt niet uit of Infinite Warfare misschien wel de beste game wordt uit de franchise, ze staan dit jaar bij voorbaat al met 10-0 achter.

 4.   
  Neolite's avatar

  Het probleem is dat Activision elk jaar aan de aandeelhouders verantwoording moet afleggen. Nog erger is dat deze aandeelhouders elke keer eisen dat de winst en omzet groeit. Zonder een Call of Duty is dat onmogelijk en dus zal er elk jaar een deel moeten verschijnen. De kwaliteit van de game maakt ook niks meer uit, als er maar een deeltje verschijnt om uit te kunnen melken.

  Als je Call of Duty koopt of mee doet aan de hype dan ben je zelf verantwoordelijk voor de ondergang van de serie. Als iedereen het deel een jaar links laat liggen worden ze gedwongen om weer eens een keuze te maken die voor ons de juiste is en niet voor de aandeelhouders. Iedereen die de game koopt maar vervolgens zeurt dat er of niet elk jaar een game moet uitkomen of dat er van alles mis is is zelf hypocriet