Games with Gold brengt in september o.a. Forza Horizon en Assassin’s Creed: Chronicles

Hoewel de zomer natuurlijk niet lang genoeg kan duren, begint er langzaam maar zeker toch echt een einde aan augustus te komen. Kleine pleister op deze wond voor Xbox-gamers is het feit dat bij de start van september er weer een aantal nieuwe Games with Gold beschikbaar zijn. Gold-abonnees met een Xbox One kunnen gedurende de hele maand september Earthlock: Festival of Magic aan hun catalogus toevoegen, terwijl je tussen 16 september en 15 oktober Assassin’s Creed: Chronicles – China kunt claimen.

Voor Xbox 360-gebruikers staan er met Forza Horizon en Mirror’s Edge grotere namen te wachten in september. Tussen 1 en 15 september kun je Forza Horizon gratis downloaden en voor Mirror’s Edge zal je tot de periode tussen 16 en 30 september moeten wachten. Mocht je als Xbox One-bezitter liever deze games spelen dan het gratis Xbox One-aanbod, dan is er goed nieuws! Zowel Forza Horizon als Mirror’s Edge kun je namelijk via het backwards compatibility-programma spelen op je Xbox One.

  1.   
    ScorpionNL's avatar

    Ben wel benieuwd naar Earthlock en ga ik dan toch eindelijk eens aan de Horizon serie beginnen.

  2.   
    gamerfriend01's avatar

    Mooie games weer, de titel zou je best wel aanpassen nu lijkt het dat je de drie chronicles krijgt, maar het is alleen het eerste deel. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    ”gamerfriend01″ schreef, "Mooie games weer, de titel zou je best wel aanpassen nu lijkt het dat je de drie chronicles krijgt, maar het is alleen het eerste deel. ๐Ÿ˜‰ "

    Met China erachter was de titel net te lang, vandaar dit compromis. ๐Ÿ˜‰

  4.   
    gamerfriend01's avatar

    ”Leon 2.0″ schreef, "[quote=”gamerfriend01″]Mooie games weer, de titel zou je best wel aanpassen nu lijkt het dat je de drie chronicles krijgt, maar het is alleen het eerste deel. ๐Ÿ˜‰ "

    Met China erachter was de titel net te lang, vandaar dit compromis. ๐Ÿ˜‰ [/quote]
    Oh tuurlijk, logische keuze ๐Ÿ˜‰

  5.   
    The_sith_lord's avatar

    Misschien toch live maar weer eens aanschaffen ๐Ÿ˜†

  6.   
    Bram_M99's avatar

    Forza Horizon is wel erg nice