Eerste DLC voor Dark Souls 3 aangekondigd; verschijnt op 25 oktober

Dark Souls 3 werd in onze review lyrisch ontvangen, en GamersNET was lang niet de enige site die enthousiast was. DLC kon dan ook niet uitblijven, en nu is het hoge woord eruit: op 25 verschijnt Ashes of Ariandel, het eerste DLC-pakket voor Dark Souls 3.

In de uitbreiding kunnen masochistische gamers aan de slag in een compleet nieuw gebied, waarin een nieuwe baas te vinden is. Ook worden er natuurlijk nieuwe wapens en andere uitrustingsstukken toegevoegd. Daarnaast wordt de multiplayer uitgebreid, maar wat voor aanpassingen From Software door gaat voeren, blijft vooralsnog in het midden.

Bij deze aankondiging hoort natuurlijk een trailer, en daarnaast zijn er enkele screenshots vrijgegeven. Check al deze pracht hieronder.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  juhroentjuhh's avatar

  kan niet wachten !!!

 2.   
  MaTriXX's avatar

  LOL ik moet hem nog steeds uitspelen.

  Vind het wel een geweldige serie maar m`n god sommige stukken zijn fucking hard.

 3.   
  FireBallz's avatar

  Ben benieuwd. Vind deze game wel challenging.

 4.   
  Alias's avatar

  Heb wel zin in wat nieuwe content voor deze game. 🙂

  MaTriXX schreef, "LOL ik moet hem nog steeds uitspelen.
  Vind het wel een geweldige serie maar m`n god sommige stukken zijn fucking hard."

  Wat ik deed als ik een nieuw gebied wat te lastig vond worden gewoon bij de bonfire in de buurt mijn summon sign neer zetten (white soapstone) zodat ik bij iemand anders in zijn wereld terecht kwam om hem te helpen. Op die manier leerde ik het gebied wat beter kennen en als ik toch dood mocht gaan verloor ik niks waardoor je na een paar keer genoeg Souls hebt om weer wat te levelen en het jezelf weer ietsje makkelijker te maken. 🙂