Nieuwe patch No Man’s Sky beschikbaar voor pc en PlayStation 4

No Man’s Sky is voorzien van een nieuwe patch, waarmee vooral de stabiliteit van de game wordt verbeterd. De patch verscheen gisteren al voor de pc en inmiddels is ook de PlayStation 4-versie goedgekeurd en online gezet. De patch zorgt op de pc ervoor dat meer hardware wordt ondersteund en dat de framerate beter is bij minder krachtige systemen.

Overigens wordt er nog hard gewerkt aan het verhelpen van diverse bugs die spelers al gemeld hebben. Naar verwachting verschijnt er volgende week wederom een grote patch, dus verwacht niet dat alle mogelijke problemen met de huidige patch verholpen zijn.

No Man’s Sky verscheen vorige week voor de pc en PlayStation 4. De game werd zeer enthousiast ontvangen, al hadden vooral pc-gamers last van diverse bugs. Volgens ontwikkelaar Hello Games heeft minder dan 1 procent van alle gamers problemen met het spel.

 1.   
  RockerRoy's avatar

  Ik merk alleen maar verslechtering sinds de patch… framerate dropt nu op willekeurige momenten en de game crasht nog steeds de helft van de tijd als ik naar het discoveries screen ga. Dit is ps4 trouwens.

 2.   
  FishHookz's avatar

  Kreeg de patch vanmiddag pas op pc, heb nogsteeds de zelfde fps alleen krijg ik random een zwart scherm om de 10 min op pc

 3.   
  Bosnegert's avatar

  sinds de patch gaat mijn spel over het heelal, klopt dit?

 4.   
  RocknRolf's avatar

  Hmm, bij gaat het over de eindeloze zoektocht naar drank… Nog niet gevonden 🙁