Is er een nieuwe Splinter Cell in ontwikkeling bij Ubisoft?

De geruchten gaan dat Ubisoft met een nieuwe Splinter Cell op de proppen komt waarbij Michael Ironside terugkeert als protagonist Sam Fisher. De laatste Splinter Cell, namelijk Blacklist, stamt alweer uit 2013, dus het zou aannemelijk zijn dat er een nieuw deel in ontwikkeling is.

I haven’t been involved with Steep or [Ghost Recon:] Wildlands, but I was surprised Splinter Cell didn’t appear at E3. I know Ironside is back. He was in the studio, I said hi to him and his daughter.
Het lopende gerucht komt van NeoGAF-gebruiker Crossing Eden, die vaker bronnen binnen Ubisoft heeft. Hij citeerde een bron, die zegt niet betrokken te zijn bij Steep of Ghost Recon: Wildlands, maar wel verbaasd was dat Splinter Cell niet getoond werd op de E3. Deze bron weet dat Michael Ironside terug is en zag hem zelfs in de studio.
He was shooting a movie with Amy Jo Johnson, and I know someone who worked on that set and Ironside confirmed to him he was doing the new Splinter Cell. I know Toronto has the mocap (motion capture) studio for it. (..) can’t say which of Ubisoft’s major teams is taking the lead on this new Splinter Cell.
De persoon binnen Ubisoft meldt verder dat Ironside met een film bezig was met Amy Jo Johnson. Hij kent iemand op de set waar Ironside aan bevestigde dat hij tevens meewerkt aan de nieuwe Splinter Cell, maar bovendien zijn er meerdere bronnen die hebben gehoord dat het project in de maak is. De motion capture studio in Toronto zou gebruikt worden voor de nieuwe game, maar welke ontwikkelaar van Ubisoft mogelijk aan Splinter Cell werkt is nog niet duidelijk.

Gamescom is aanstaande, dus heeft Ubisoft nog een verrassing voor ons in petto met de nieuwe Splinter Cell?

 1.   
  Daniel Z's avatar

  Met dank aan tijn80 voor het nieuwtje 😉

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Hype !!

 3.   
  Petor's avatar

  Zeker weten hype! Blacklist was zo vet!

 4.   
  MaTriXX's avatar

  Laten we het hopen, de laatste SC games waren geweldig vond ik.

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Petor schreef, "Zeker weten hype! Blacklist was zo vet!"

  Met name de zeer aparte MP SpiesVSMercs.

  Hopelijk brengen ze de modes terug.