Final Fantasy XV uitgesteld tot eind november?

Er gaan hardnekkige geruchten dat Final Fantasy 15 uitgesteld is tot 29 november. Meerdere bronnen bevestigen de nieuwe datum, waaronder een medewerker van GameStop.

De GameStop-medewerker laat weten promotiemateriaal te hebben ontvangen waarop de nieuwe releasedatum te zien is:

Promotional materials with the new date have arrived at some GameStop stores with instructions that they are not to be put up until after Sunday, August 14th, so an official announcement could be coming then.
Gematsu voorspelde eerder correct de releasedatum van 30 september. De site nam contact op met de bron die hen destijds dit nieuws bracht en deze beweert dat de GameStop-medewerker inderdaad gelijk heeft. Een officiële reactie van Square Enix blijft vooralsnog uit.

  1.   
    Jethy's avatar

    Zolang die game maar 100% af en goed is als hij uit komt maakt het me geen zak uit hoe vaak ze de releasedatum uitstellen

  2.   
    Leukste's avatar

    En het eerste wat ze vast legde was de datum bij het oppakken van de ontwikkeling in 2013. 😳
    Dan wordt het hopelijk wachten tot de feestdagen.

    Jethy schreef, "Zolang die game maar 100% af en goed is als hij uit komt maakt het me geen zak uit hoe vaak ze de releasedatum uitstellen "

    Aan de ene kant wel. Nog een paar maanden erbij kan ook nog wel. Maar aan de andere kant is de game (zei het onder de naam FF Versus XIII) al sinds 2006 aangekondigd. En ik wil niet nog een jaar wachten en zien dat dit dan net zoals een Duke Nukem Forever gaat eindigen.