Nieuwe beta voor Halo Wars 2 komt begin volgend jaar; game gaat op de schop

Liefhebbers van Halo en/of tactische games zullen nog even moeten wachten op de volgende testfase van Halo Wars 2. Ten tijde van de E3 2016 liep een uitgebreide beta waarin 343 Industries en Creative Assembly de basisprincipes van de RTS-game uittesten. Nu blijkt dat een volgende beta-fase nog wel even gaat duren, pas in begin 2017 zal Halo Wars 2 wederom tests draaien op Xbox One en Windows 10.

Het nieuws werd bekendgemaakt door een blogpost op Xbox Wire. Hierin worden niet alleen spelers bedankt voor hun interesse in de eerste beta, maar benadrukt ontwikkelaar 343 Industries dat er ook zeker gewerkt gaat worden met de feedback. De game gaat op de schop en tal van aanpassingen zullen geïmplementeerd worden in het komende halfjaar.

De controls zullen verbeterd worden, het vergaren van grondstoffen duidelijker en de maximale hoeveelheid eenheden wordt opgehoogd. Weten wat er precies allemaal aangepast zal worden? Check daarvoor het volledige blogpost van 343 Industries’ Dan Ayoub.

  1.   
    GamesPlayers123's avatar

    weet iemand of je een Xbone moet hebben om hem op Windows 10 te spelen, of kun je hem ook op pc alleen krijgen?

  2.   
    Tom's avatar

    Geen zorgen, je kunt de game straks ook gewoon (los) voor Windows 10 kopen. Hoogstwaarschijnlijk eerst in de Windows Store, vervolgens ook nog een keer op Steam. Een beetje net als het met Quantum Break ook gelopen is.