Aantal spelers Rainbow Six Siege bijna verdubbeld sinds launch

De tactische multiplayer shooter Rainbow Six Siege gaat alweer een tijdje mee, maar het gaat beter met de game dan ooit. Sterker nog: sinds de game in november uit is gekomen, is het aantal actieve spelers bijna verdubbeld! Het aantal spelers dat de game dagelijks speelt is sinds de release van de Skull Rain-DLC met veertig procent gestegen. Dit laat uitgever Ubisoft weten aan IGN.

Dit zijn natuurlijk indrukwekkende cijfers, en creative director Xavier Marquis weet wel waarom de game het zo goed doet:

We invest in Rainbow Six Siege as we would invest in our own home – we check the pipes, the foundations and everything else, [and] that’s because we are here to stay.
De statistieken zijn gebaseerd op alle platforms waarop Rainbow Six Siege te spelen is: pc, PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    Dr_Oetlul's avatar

    Paar weken terug gekocht. Super vette tactische shooter!

  2.   
    gamerfriend01's avatar

    Speel het al van in het begin ben level 85 dus speel de game al lang en merk wel dat er veel nieuwe spelers bij zijn met lagere levels. Lekker noobs afknallen zit er wel niet bij, de noobs zijn soms moeilijker af te knallen dan level 100 spelers.

  3.   
    Bram_M99's avatar

    Heb er al een paar honderd uur in zitten en speel het nog steeds erg vaak, staat hoog in mijn lijstje van beste shooters.

  4.   
    vistaberg's avatar

    Heb hem zelf nog niet gehaald, maar heb bij dit spel het gevoel dat het zo goed doet vanwege het weglaten van al die fratsen die cod sinds Advanced warfare er in gooide. Back to basic wat ook zeker prima is.