Niantic experimenteert met nieuw tracking-systeem in Pokémon GO

Niet iedereen was even blij toen Niantic het tracking-systeem uit Pokémon GO sloopte met update 0.31.0, omdat het te veel bugs opleverde. Toen het bedrijf vervolgens ook nog de vele radarapplicaties van derden offline haalde vanwege een te grote belasting op de servers, ging het internet helemaal los. Hoe moeten we nu die zeldzame Pokémon vinden?

Maar Niantic werkt zeer actief aan een oplossing, en sommige spelers van Pokémon GO zijn zelfs al bezig met het testen van de nieuwe tracking-functie. Op NeoGAF zijn de eerste beelden van de nieuwe Pokémon-radar verschenen. In het nieuwe systeem wordt getoond bij welke Pokéstop een bepaalde Pokémon het dichtst in de buurt zit. Als je die Pokémon dan aantikt, krijg je een overzichtskaart te zien met daarop een markeerpunt. Zo weet je dus waar je heen moet voor welke Pokémon. Ook kun je dan de Pokémon volgen op de echte kaart. Mocht die despawnen voordat je hem hebt gevangen, krijg je daarvan een melding.

Maar natuurlijk zitten niet overal Pokéstops, dus een Pokémon hoeft helemaal niet in de buurt bij zo’n punt te zitten. In dat geval toont de Pokémon-tracker dat je de Pokémon in kwestie ‘in het wild’ kunt vinden. Het is nog niet duidelijk of ook voor deze Pokémon een richtingaanwijzer zal worden geïmplementeerd.

Check hieronder de screenshots, met als kers op de taart een geanimeerde gif-afbeelding van de nieuwe Pokémon-tracker in actie.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Throbert's avatar

    Natuurlijk mogen alleen de Amerikanen of de mensen die micro-transacties betaald hebben deze feature uitproberen. Wij moeten het maar doen met wat grassprietjes

  2.   
    djonnieboy97's avatar

    ga naar kijkduin en je hebt na een paar dagen alle pokemon 😉

  3.   
    Bosnegert's avatar

    of ze maken gewoon een soort pokevision

  4.   
    bramuige125's avatar

    Bosnegert schreef, "of ze maken gewoon een soort pokevision "

    Daar hebben ze de servercapaciteit niet voor.

  5.   
    PaNNa's avatar

    Throbert schreef, "Natuurlijk mogen alleen de Amerikanen of de mensen die micro-transacties betaald hebben deze feature uitproberen. Wij moeten het maar doen met wat grassprietjes"

    Tjah Amerikanen.. En ze hebben meer gras!

  6.   
    Bosnegert's avatar

    bramuige125″][quote=”Bosnegert schreef, "of ze maken gewoon een soort pokevision "

    Daar hebben ze de servercapaciteit niet voor.
    [/quote]

    dan kopen ze godverdomme betere servers