Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

EIZO FORIS FS2735 gaming monitor | GamersNET Gear

Eerder gooiden we de de ASUS ROG Swift PG348Q al door onze monitor-reviewmolen, en nu is het ook aan EIZO om ons te imponeren met een mooi gaming schermpje. De FORIS FS2735 heeft aardig wat nuttige (en overbodige) functies en onze Peter voelde zich geroepen om het hele ding uit te testen.

Wat vonden we van EIZO’s nieuwe en elitaire monitor? Je ziet het in deze gloednieuwe aflevering van GamersNET Gear…

 1.   
  remcoabc's avatar

  hoe ging die beweging van die sliders Tom? (huhuhu) XD

 2.   
  matdriks's avatar

  ik heb over de jaren heen wel een liefde voor EIZO gekregen. Mocht ik toe zijn aan een nieuwe, dan staat dit merk zeker op mijn lijstje.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Misschien heb ik het helemaal gemist en moet ik zelf gewoon beter opletten, maar ik hoor niks over de responstijd, of het een IPS of TN scherm is, of het eventueel G-Sync of Freesync heeft etc. Beetje jammer, gewoon een stukje basis informatie wat je niet meekrijgt

 4.   
  PrinncesNicky's avatar

  Nice vid boys

 5.   
  GrijzeVos's avatar

  Prima scherm… Als je geld teveel heb

 6.   
  3333/3333's avatar

  Inderdaad wel belangrijk om te vermelden of het om een G-sync of Freesync monitor gaat. Ik heb het even opgezocht en deze heeft dus Freesync, waardoor je alleen met een AMD gpu de monitor met de fps van je videokaart kan synchroniseren.

  Aangezien je bijna nooit een constante framerate hebt boven de 120/144 is synchronisatie echt een must have wat mij betreft, zeker in deze prijsklasse. Met een nvidia gpu kan je daar bij deze monitor dus geen gebruik van maken helaas.