De GamersNET Minecraft-server is terug van weggeweest!


Op het ene moment live, op het andere moment down. Met een Minecraft-server kan ook van alles gebeuren, zo ook op die van GamersNET. Goed nieuws echter: onze online blokkendoos is sinds enige dagen weer online. Kom eens langs op het IP gamersnetclan.nl en beleef je eigen Minecraft Survival-avonturen samen met ons!

Onze trouwe serveradministrator Coen (voor vrienden Verluci) heeft de bezem door de wereld gehaald en de server geüpdatet naar Minecraft 1.10.2, zodat spelers nu aan een compleet nieuw avontuur kunnen beginnen. Oude plug-ins als Lockette en Factions zijn aanwezig, alsmede de gebruikelijke maatregelen om griefing-taferelen tegen te werken.

Inmiddels zijn een aantal leden al langsgekomen om de server op te fleuren met hun creaties en ook onze Tom hield vorige week al een eerste Minecraft livestream op de uit de dood teruggekeerde server. Echter, sommige regio’s rondom de spawn zijn nog erg leeg. Mocht je dus een roeping voelen om een mooie startlocatie aan te maken of een infrastructuur aan te leggen: doe je ding.

Een nieuwe reclame of trailer voor de server is nog een twijfelgeval, maar in ieder geval kan iedereen alvast genieten van het vlotte spotje dat we voor de vorige versie maakten:

Het IP gamersnetclan.nl is te vinden met elke legitieme en up-to-date versie van Minecraft. Kom gezellig langs om wat te bouwen of babbel direct met medespelers via onze TeamSpeak-server. Deze kun je vinden onder ts.gamersnet.nl!

Veel survivalplezier!

 1.   
  Dr_Oetlul's avatar

  Gaan we Peter ook online zien op de server:P

 2.   
  Tom's avatar

  Ik betwijfel het. Peter had volgens mij Minecraft afgezworen na die ene, desastreuze livestream destijds. 😛

 3.   
  Bosnegert's avatar

  is dit ook voor cracked of alleen voor betaling

 4.   
  Tom's avatar

  Onderste alinea, Bosnegert.

 5.   
  Bosnegert's avatar

  oh sorry

 6.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Het racismegehalte op de nieuwe server is weer torenhoog. Een andere bezoeker van deze site heeft mijn huis wat ik aan het bouwen was in een schapenhok veranderd. Heel toevallig dat ze dit doen bij iemand met een Bin Laden skin. Ik eis dat degene die hier verantwoordelijk voor is minstens 2 weken geband wordt van de site én de server. Ik ben vandaag getriggerd en dat is het ergste wat je iemand kan aandoen.