Gamersnet.nl

Zoon vindt overleden vader terug als ‘Ghost’ in racegame | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Hoewel de meeste berichten in onze Lunchtip-fabriek vaak geinig ingestoken zijn, of gewoon gemaakt zijn om je omver te blazen, is de Lunchtip van vandaag erop uit iets anders in je los te maken. Het betreft hier een wat lastig verhaal over een zoon, een overleden vader en de originele Xbox waar het tweetal vroeger mee speelde.

De korte video is gebaseerd op een YouTube-reactie van ene 00WARTHERAPY00, die nu tot een klein filmproject is omgezet onder de naam ‘Player Two’. Liggen de emoties er iets te dik op, of kon jij het even niet droog houden? Wij zijn benieuwd wat Player Two met jou doet.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Indie-game van eenling maakt grote studio’s te schande.

Eet smakelijk!