Indie-game van eenling maakt grote studio’s te schande | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wie aan een indie-titel denkt, denkt vaak aan kleine ontwikkelteams die werken aan een interessant spelletje in een koddige visuele stijl. Dat blijkt in veel gevallen waarheidsgetrouw, maar klaarblijkelijk lang niet altijd. Neem bijvoorbeeld Lost Soul Aside, een Unreal Engine 4-creatie van programmeur en animator Bing Yang. Deze eenling maakte in zijn uppie een zelfverzonnen game, waar menig grotere studio misschien nog wat van kan leren.

Hoe de game precies speelt, dat is nog onduidelijk. Maar één ding is zeker: onderstaande trailer zal je doen verbazen over wat één man kan maken met wat wilskracht en een diverse engine….


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Dit wil je hebben: Super Smash-karakters als Mayaanse prenten

Eet smakelijk!

  1.   
    tijn80's avatar

    Damn! Als jullie hadden gezegd dat dit van de makers van Final Fantasy kwam of van Kojima, had ik het ook geloofd.

  2.   
    Leukste's avatar

    Echt ongelofelijk. Hij bleek er al enige tijd mee bezig te zijn, want een video die hij een jaar geleden gedeeld heeft laat ook het hoofdpersonage zien in een korte animatie video.

    En je hoeft bij deze game niet te wachten op een lange “Credits roll”. 😳