Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Call of Duty: Black Ops 3 7/28 Black Market Trailer

Call of Duty Black Ops III heeft de grootste Black Market-update tot nu toe gekregen met daarin onder meer nieuwe Epic Taunts en wapens. Zo zijn de Peacekeeper MK2 assault rifle, R70 Ajax 3D ammo-printing LMG, DBSR-50 double barrel sniper rifle onder meer toegevoegd. Zoals altijd kun je de spullen scoren bij Blackjack. Bovenstaande 7/28 Black Market Trailer toont je wat er toegevoegd is.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Leuk, meer black market wapens die ik nooit zal kunnen gebruiken. Heb iets meer dan 100 uur in het spel zitten en weet ik veel hoeveel supply drops geopend en contracten voltooid maar ik heb maar 3 “speciale” wapens gekregen, waarvan er 2 melee zijn en de andere uit een weapon bribe kwam waar je 75 games voor moest winnen. Ik vind het een leuk spel maar de black market is een bron van frustratie.

  Sorry voor de lange tirade, ik heb het nogal zwaar sinds Harambe er niet meer is.

 2.   
  Moodey's avatar

  T is wel grappig dat ze zeggen dat dit nirt zoals AW is met overpowered wapens uit drops maar later dit wel doen. Jammer dit.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  BS!!!!

  Niets meer, niets minder! 😡

 4.   
  NietNickMeneer's avatar

  Erg jammer dat je de wapens uit pakketjes moet krijgen. Ik heb nooit luck met die dingen dus als ik de peacekeeper wil moet ik veel geld uitgeven aan cod points voor een kans dat ik dat wapen krijg.